Μπαρτσελόνα: Έκλεισε νεαρό διαμάντι από τη Βραζιλία (pic)

Μπαρτσελόνα: Έκλεισε νεαρό διαμάντι από τη Βραζιλία (pic)

Η Μπαρτσελόνα εκτός από το παρόν επενδύει και στο μέλλον του συλλόγου, αφού έφερε στη Βαρκελώνη τον νεαρό αστέρα Βίτορ Ροκέ, βάζοντας του αστρονομική ρήτρα 1 δισ. ευρώ.

Η Μπαρτσελόνα εδώ και αρκετό καιρό προσπαθούσε να κλείσει τον Βίτορ Ροκέ, ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στη Βραζιλία.

Όπως όλα δείχνουν, τα κατάφερε και έφερε στο «Καμπ Νου», τον επιθετικό της Ατλέτικο Παραναένσε, βάζοντας του ρήτρα 1 δισεκατομμυρίων ευρώ και θα ανήκει στην Μπαρτσελόνα από τον Ιανουάριο του 2024.

Διαβάστε επίσης: Προτεραιότητα ο Ντόρσεϊ… αλλά αυτός είναι το plan B (vid)

Εκτός από το παρόν που φροντίζει να διασφαλίζει με κινήσεις όπως ο Ιλκάι Γκουντογκάν και ο Ινίγο Μαρτίνες, η Μπαρτσελόνα φαίνεται πως θέλει να έχει εξασφαλισμένο και το μέλλον του συλλόγου, με κινήσεις σαν αυτή του Ροκέ.

Οι «Καταλανοί», φαίνεται πως έδωσαν 35 εκατομμύρια ευρώ για να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή, ενώ μπορεί να δώσουν ακόμη 10 εκατ. ως μπόνους, αν εκπληρωθούν κάποιοι στόχοι που έχουν τεθεί.

Καθοριστικό ρόλο στο να πραγματοποιηθεί αυτή η μετακίνηση του νεαρού άσου, έπαιξε ο παλαιός μέσος των «Μπλαουγκράνα», Ντέκο, ο οποίος ασκεί επιρροή σε πολλά παιδιά στην πατρίδα του και κατάφερε να πείσει τον Ροκέ να κλείσει τα αυτιά του στις «σειρήνες» των υπόλοιπων ευρωπαϊκών συλλόγων και να εστιάσει στο ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα.

Στη Βραζιλία έχει αγωνιστεί με τις φανέλες των Κρουζέιρο και Ατλέτικο Παραναένσε, έχοντας ήδη 81 συμμετοχές, με 24 γκολ και 8 ασίστ, αν και είναι μόλις 18 ετών. Τη φετινή σεζόν έχει βάλει 15 γκολ και έχει ακόμα 5 ασίστ, όντας δεύτερος σκόρερ του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος πίσω από τον πρώην επιθετικό του Ολυμπιακού, Τικίνιο Σοάρες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ