Τι λένε στην Ισπανία για Ολυμπιακό και Μάρκος Αντρέ – Μαρκ Μπαρτρά

Τι λένε στην Ισπανία για Ολυμπιακό και Μάρκος Αντρέ – Μαρκ Μπαρτρά

Τι αναφέρουν στην Ισπανία για δύο μεταγραφικούς στόχους του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει το ψάξιμο για να ενισχύσει το ρόστερ του με τους Μάρκος Αντρέ και Μαρκ Μπαρτρά να είναι ψηλά στη λίστα του Αντόνιο Κορδόν, για τις θέσεις του σέντερ φορ και του κεντρικού αμυντικού.

Φυσικά στο κόλπο της απόκτησης των δύο συγκεκριμένων παικτών οι Ερυθρόλευκοι δεν είναι μόνοι τους αφού υπάρχουν κι άλλες ομάδες από την Ισπανία που καλοβλέπουν τις περιπτώσεις αυτές για να τους κάνουν δικούς τους.

Όπως αναφέρουν από την Ιβηρική Χερσόνησο ο Μπαρτρά φαίνεται πως απασχολεί την Μπέτις. Οι Πειραιώτες παρακολουθούν στενά την περίπτωση του έμπειρου στόπερ εδώ και καιρό και θα τον ήθελαν στο μεγάλο λιμάνι. Οι «βερντιμπλάνκος» πάντως εξετάζουν τον Ισπανό αφού τις τελευταίες μέρες έχουν δει τόσο τον Βίκτορ Ρουίθ, όσο και τον Έντγκαρ να αποχωρούν, ενώ και ο Λουίζ Φελίπε αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν. Κάτι που κάνει την απόκτηση ενός αμυντικού αναγκαία.

Θυμίζουμε πως ο Μπαρτρά έχει περάσει από την Μπέτις στο παρελθόν, ενώ το τελευταίο διάστημα αγωνιζόταν στην Τράμπζονσπορ, ωστόσο οι Τούρκοι αποφάσισαν να τερματίσουν το συμβόλαιό του καθώς θέλουν να ελέγξουν καλύτερα τα οικονομικά τους.

Από την άλλη πλευρά υπάρχει ενδιαφέρον και για τον Αντρέ. Σύμφωνα πάντα με τους Ισπανούς, Αλαβές και Γρανάδα θέλουν τον παίκτη και είναι έτοιμες να μπουν στο… ρινγκ με τον Ολυμπιακό για την απόκτησή του. Η Γρανάδα έχασε τον Χόρχε Μολίνα έχει ανάγκη από επιθετικό, ενώ οι Βάσκοι μοιάζουν να είναι πιο… μπροστά από την έτερη ισπανική ομάδα. Η Βαλένθια πάντως που θέλει να πουλήσει τον Αντρέ, φαίνεται πως αξιώνει ένα ποσό γύρω στα τρία εκατομμύρια ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ