Ανχελ Κορέα: «Όταν όλα πάνε στραβά σκέφτομαι ότι θα πάω να βρω τον πατέρα μου»

Ανχελ Κορέα: «Όταν όλα πάνε στραβά σκέφτομαι ότι θα πάω να βρω τον πατέρα μου»

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής με την Αργεντινή, Άνχελ Κορέα, παραχώρησε μία συγκλονιστική συνέντευξη στη «Marca»,μιλώντας για πολύ δύσκολες στιγμές της ζωής του.

Μία συγκλονιστική συνέντευξη έδωσε ο παγκόσμιος πρωταθλητής με την Αργεντινή και άσος της Ατλέτικο Μαδρίτης, Άνχελ Κορέα, στη «Marca», με τον Αργεντινό να μιλάει για πρώτη φορά για το πρόβλημα υγείας το οποίο αντιμετώπισε αλλά και για τις απώλειες του πατέρα του και του αδερφού του.

Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός που αγωνίζεται με τη φανέλα της Ατλέτικο Μαδρίτης, έχει απολαύσει αρκετές σπουδαίες στιγμές χαράς στην ποδοσφαιρική του καριέρα μέσω των τίτλων που έχει κατακτήσει, με αποκορύφωμα φυσικά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 στα γήπεδα του Κατάρ με την εθνική Αργεντινής, ωστόσο για να φτάσει σε αυτό το επίπεδο κλήθηκε να αντιμετωπίσει πολλές δύσκολες προσωπικές στιγμές για τις οποίες μίλησε σε συνέντευξη που έδωσε στο ισπανικό μέσο «marca».

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Η πρόταση για Μπάμπιτς και οι σύμμαχοι

Όταν το 2014 πήρε το αεροπλάνο σε ηλικία 18 ετών με προορισμό την Μαδρίτη για να υπογράψει το συμβόλαιο του με τους «ροχιμπλάνκος», οι γιατροί Οι γιατροί διαπίστωσαν έναν όγκο στην καρδιά του και τον ενημέρωσαν ότι χρειάζεται να υποβληθεί σε μικροχειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση του όγκου. Αυτό δεν του επέτρεψε να παίξει στον ημιτελικό και στον τελικό του Copa Libertadores με τη Σαν Λορέντζο, διοργάνωση την οποία και κατέκτησε η ομάδα που τον ανέδειξε ποδοσφαιρικά.

«Εκείνη την εποχή η απώλεια του πατέρα μου και του αδερφού μου ήταν πολύ πρόσφατες και η αλήθεια είναι ότι σκέφτηκα αν όλα πάνε στραβά, πάω να βρω τον πατέρα μου, μου λείπει πολύ. Αν όλα πάνε καλά, θέλω να γίνω ξανά ποδοσφαιριστής. Το μόνο που σκέφτηκα ήταν αυτά τα δύο πράγματα», είπε σε συνέντευξη στη «Marca».

«Ήταν πολύ σκληρό στα 18 μου. Φτάνοντας στην Ευρώπη για πρώτη φορά, δεν είχα φύγει από την Αργεντινή. Ήταν ένα χτύπημα. Ήταν πολύ δύσκολο αυτό που άκουσα στον ιατρικό έλεγχο, αλλά ευτυχώς όλα πήγαν καλά, μπόρεσα να προπονηθώ και να νιώσω ποδοσφαιριστής μετά από λίγους μήνες. Έχω μόνο λόγια ευγνωμοσύνης στην Ατλέτικο που με φρόντισε».

Για την επέμβασή του αποκάλυψε: «Μου έλειψαν να ζω τα πράγματα που ζούσα ως αγόρι, να επιστρέφω στη γειτονιά. Έτσι πήγα εκεί για να θυμηθώ όλα αυτά και να γεμίσω τις μπαταρίες μου για να ξεκινήσω μια δυνατή χρονιά. Έπρεπε να πάω να δω τη γιαγιά μου, να δω την αλάνα όπου έπαιζα. Στην πλατεία όταν ήμουν παιδί. Έπρεπε να το νιώσω ξανά και η αλήθεια είναι ότι μου έκανε πολύ καλό».

Ο Κορέα θυμήθηκε τις ημέρες που έπαιζε ποδόσφαιρο με τους φίλους του: «Πάντα έχω την εικόνα του μπαμπά μου που περνούσε και με έβλεπε να παίζω. Έχω τη δυνατότητα να το θυμάμαι, γιατί τον έχασα όταν ήμουν δέκα χρονών, αλλά ευτυχώς έχω καλή μνήμη. Αυτά που μου συνέβησαν δεν είναι φυσιολογικά για ένα αγόρι. Έπρεπε να μεγαλώσω και ταυτόχρονα να γίνω δυνατός. Εκείνη τη στιγμή δεν το σκέφτηκα, δεν το συνειδητοποίησα, ήμουν αθώος. Αυτό που ήταν ξεκάθαρο για μένα ήταν ότι τα λίγα που με πλήρωσαν για να παίξω μπάλα τα έδωσα στη μαμά μου για να ταΐσει τα εννέα αδέρφια μου. Ήμασταν δέκα παιδιά. Αυτό με έκανε χαρούμενο, να βοηθάω τη μητέρα μου και τα αδέρφια μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ