Μπαρτσελόνα: Επιστρέφει ο Ρομέου μετά από 12 χρόνια

Μπαρτσελόνα: Επιστρέφει ο Ρομέου μετά από 12 χρόνια

Ο Οριόλ Ρομέου ολοκληρώνει την επιστροφή του στην Μπαρτσελόνα, αφού πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις και πλέον μένουν μόνο οι υπογραφές.

Ο Οριόλ Ρομέου θα ενισχύσει τη μεσαία γραμμή έπειτα από την αναχώρηση του Σέρχιο Μπουσκέτς από την Μπαρτσελόνα, αφού οι «μπλαουγκράνα» ήρθαν σε συμφωνία με την Χιρόνα και ο 31χρονος ήδη πέρασε από ιατρικές εξετάσεις.

Ο Ισπανός μέσος θα επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα μετά από 12 χρόνια, αφού αν στην έγινε κάτοικος Βαρκελώνης σε ηλικία 13 ετών και παρέμεινε μέχρι τα 20 του, όταν και μετακόμισε στο Λονδίνο για λογαριασμό της Τσέλσι με το ποσό των 4,6 εκατομμυρίων ευρώ.

Διαβάστε επίσης: Αυτή είναι η πρόταση του Ολυμπιακού σε Μίχαϊλιούκ – Μπήκε και το Μιλάνο στο κόλπο – Αποχώρησε η Βίρτους

Από εκεί αγωνίστηκε δανεικός με τις φανέλες των Βαλένθια και Στουτγκάρδη, πριν τον αγοράσει η Σαουθάμπτον το 2015, όπου παρέμεινε για εφτά χρόνια. Την περσινή σεζόν επέστρεψε στην Ισπανία, για την Χιρόνα, και πλέον ετοιμάζεται να φορέσει ξανά τη φανέλα της Μπαρτσελόνα.

Ο Ρομέου, αφού πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις, ετοιμάζεται να υπογράψει συμβόλαιο τριών ετών, σύμφωνα με δημοσίευμα της καταλανικής εφημερίδας «SPORT», ενώ στο πλαίσιο της συμφωνίας θα δοθεί δανεικός στη Χιρόνα για ένα χρόνο ο Πάμπλο Τόρες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ