«Σε διαπραγματεύσεις Ολυμπιακός και Χετάφε για τον Ντουάρτε»

«Σε διαπραγματεύσεις Ολυμπιακός και Χετάφε για τον Ντουάρτε»

Σύμφωνα με το Μέσο που αποκάλυψε τη μεταγραφή του Ιμπόρα, ο Ολυμπιακός και η Χετάφε είναι σε διαπραγμάτευση για τον Ντουάρτε.

Κάθε μέρα και ένα νέο όνομα στόπερ για τον Ολυμπιακό. Και μια νέα πληροφορία από την Ισπανία. Χθες όταν ο Σρνατν Μπάμπιτς και η πληροφορία πως η Αλμερία απέρριψε πρόταση 3 εκατ ευρώ για τον Σέρβο κεντρικό αμυντικό.

Σήμερα ο θόρυβος γύρω από τον Ντομίνγκος Ντουάρτε: Τον Πορτογάλο «πύργο» της Χετάφε που αποτέλεσε κάτι σαν αγαπημένο παίκτη του Ντιέγκο Μαρτίνεθ στην κοινή θητεία τους στην Γρανάδα.

Διαβάστε επίσης: Αυτή είναι η πρόταση του Ολυμπιακού σε Μίχαϊλιούκ – Μπήκε και το Μιλάνο στο κόλπο – Αποχώρησε η Βίρτους

Ακριβώς 80 τα ματς που αγωνίστηκε υπό την καθοδήγηση του νέου προπονητή του Ολυμπιακού, ο 28χρονος Πορτογάλος. Και οι Ισπανοί «στέκονται» πολύ σε αυτό, δηλαδή στη κοινή θητεία τους για να εξηγήσουν την πληροφορία πως «ο Ολυμπιακός και η Χετάφε είναι σε διαπραγμάτευση για τον ποδοσφαιριστή». Λέει ακόμη η ιστοσελίδα relevo που αποκάλυψε και την μεταγραφή του Βιθέντε Ιμπόρα, πως η Χετάφε θέλει να δώσει τον Ντουάρτε γιατί γενικώς της λείπουν χρήματα για να προχωρήσει το δικό της σχεδιασμό.

Εννοείτε πως ο Ολυμπιακός δεν έχει αντιδράσει για αυτό το ρεπορτάζ, όπως ακριβώς δεν έκανε και στις άλλες περιπτώσεις που οι Ισπανοί του χρεώνουν διαπραγματεύσεις (Μάρκο Αντρέ της Βαλένθια και Ράφα Μιρ της Σεβίλλης για την επίθεση, Μπάμπιτς για την άμυνα κλπ). Η ουσία είναι πως ο Ντουάρτε δεν είναι ακριβώς μια «εύκολη» περίπτωση διότι οι αξιώσεις των Μαδριλένων είναι υψηλές. Άρα όχι και κάτι τόσο απλό…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ