Κοντά στην απόκτηση του Μάρκος Γιορέντε από την Ατλέτικο βρίσκεται η Αλ Αχλί

Κοντά στην απόκτηση του Μάρκος Γιορέντε από την Ατλέτικο βρίσκεται η Αλ Αχλί

Η Αλ Αχλί βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Μάρκος Γιορέντε, προσφέροντας στην Ατλέτικο Μαδρίτης 20 εκατομμύρια ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του footmercato, η Αλ Αχλί έχει στο στόχαστρο της τον Ισπανό μέσο της Ατλέτικο Μαδρίτης, Μάρκος Γιορέντε, έχοντας καταθέσει και επίσημη πρόταση ύψους 20 εκατομμυρίων ευρώ στους «ροχιμπλάνκος».

Οι ίδιες πληροφορίες θέλουν την Ατλέτικο να είναι θετική στην παραχώρηση του Γιορέντε, με τις διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών να βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο και γι’ αυτό η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας ελπίζει να «κλείσει» το deal μέσα στις επόμενες μέρες.

Διαβάστε επίσης: Μεγάλη κίνηση με Μαρκίνιος ο Ολυμπιακός – Αποκάλυψη για τον Βραζιλιάνο εξτρέμ (vid)

Πέρα από τα 20 εκατομμύρια που προσφέρει στην Ατλέτικο, η Αλ Αχλί δίνει στον ίδιο τον παίκτη συμβόλαιο διάρκειας τριών χρόνων και εκτός απροόπτου ο Γιορέντε θα γίνει συμπαίκτης με τους Μαχρέζ, Μεντί και Φιρμίνο, δημιουργώντας ένα δυνατό σύνολο για το επίπεδο του πρωταθλήματος της Μέσης Ανατολής.

Έτσι, ο Γιορέντε είναι έτοιμος να παίξει ποδόσφαιρο σε σύλλογο εκτός συνόρων για πρώτη φορά στην καριέρα του. Σημειώνεται, πως ο 28χρονος ξεκίνησε την καριέρα του από την Ρεάλ Μαδρίτης και αγωνίστηκε 39 φορές με την πρώτη ομάδα της «βασίλισσας» πριν το 2019 η Ατλέτικο τον αποκτήσει έναντι 30 εκατομμυρίων ευρώ. Στα 4 χρόνια που βρίσκεται στο «Μετροπολιτάνο», ο Γιορέντε έχει κατακτήσει ένα ισπανικό πρωτάθλημα (20/21), με τον ίδιο να κάνει εντυπωσιακά πράγματα στον αγωνιστικό χώρο καθώς αγωνίστηκε σε 37 παιχνίδια στη Laliga έχοντας 12 γκολ και 11 ασίστ.

Συνολικά, με την φανέλα της Ατλέτικο ο Γιορέντε έχει 150 συμμετοχές, με 21 γκολ και 23 ασίστ, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλές θέσεις στο γήπεδο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ