Πιστός στην Μπαρτσελόνα ο Πέδρι και στο… βάθος αρχηγός

Πιστός στην Μπαρτσελόνα ο Πέδρι και στο… βάθος αρχηγός

Ο Πέδρι έκανε ξεκάθαρη την αγάπη του στην Μπαρτσελόνα, δηλώνοντας πίστη στα Μπλαουγκράνα αλλά και την επιθυμία να γίνει κάποτε αρχηγός της, όπως ο προπονητής του, Τσάβι.

Ο Πέδρι αποκτήθηκε το 2019 από την Λας Πάλμας στα 17 του χρόνια, με τους Καταλανούς να δαπανούν ένα ποσό της τάξης των 17.5 εκατ. ευρώ, επένδυση για την οποία οι ιθύνοντες του συλλόγου θα πρέπει να νιώθουν πέρα για πέρα δικαιωμένοι.

Στα 20 του πλέον, ο διεθνής κεντρικός μέσος μετράει ήδη 106 συμμετοχές με την Μπαρτσελόνα (16 γκολ και 8 ασίστ) και θεωρείται από πολλούς το παρόν και το μέλλον του συλλόγου.

Διαβάστε επίσης: Συμφωνία σε όλα: Παίκτης του Ολυμπιακού ο Αλεξανδρόπουλος – Με οψιόν 4.000.000 €, έρχεται και υπογράφει

Οι επιδόσεις του wonderkid του Τσάβι έχουν τραβήξει τα βλέμματα άλλων συλλόγων, με την Παρί να φημολογείται έντονα πως θα κινηθεί για την απόκτησή του.

Όμως σε δήλωσή του ο Πέδρι όταν ρωτήθηκε σχετικά από την εφημερίδα La Vanguardia, ήταν ξεκάθαρους και φρόντισε να κόψει τον… βήχα στους Παριζιάνους:

«Θα χρειαστεί να γίνουν πολλά πράγματα για να φύγω από τη Μπαρτσελόνα. Οι φήμες δεν με απασχολούν, μου αρέσει η Μπαρτσελόνα και θέλω να μείνω εδώ για πολλά χρόνια. Στόχος μου είναι να γίνω αρχηγός και να παίξω στο νέο Καμπ Νου»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ