Η Θέλτα «έλυσε» το συμβόλαιο του Μίνα, μετά την καταδίκη του για σεξουαλική κακοποίηση

Η Θέλτα «έλυσε» το συμβόλαιο του Μίνα, μετά την καταδίκη του για σεξουαλική κακοποίηση

Το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον Σάντι Μίνα για σεξουαλική κακοποίηση και η ομάδα του, Θέλτα, τερμάτισε αμέσως το συμβόλαιό της μαζί του.

Ο Σάντι Μίνα όσο καλός ποδοσφαιριστής και αν ήταν εντός γηπέδου, είχε από το 2017 ένα… μαύρο σύννεφο πάνω από το κεφάλι του, μιας και εκκρεμούσε μια δίκη για κατηγορίες προς το πρόσωπό του για σεξουαλική κακοποίηση το 2017.

Τελικά το ισπανικό δικαστήριο εξέτασε την υπόθεση και τον έκρινε τελεσίδικα ένοχο για την κατηγορία αυτή, καταδικάζοντάς τον σε ποινή φυλάκισης 4 ετών και αποζημίωση 25.000ευρώ στο θύμα για ηθική βλάβη.

Διαβάστε επίσης: Η φανέλα του αξεπέραστου Νίκου Γκάλη υψώθηκε στον ουρανό του ΟΑΚΑ και ο μύθος «λύγισε» (pics & vids)

Η Θέλτα είχε ήδη ενημερώσει πως δεν επρόκειτο να ξαναφορέσει τη φανέλα της ομάδας και μάλιστα τον είχε και εκτός της αποστολής προετοιμασίας, προτρέποντας τον να βρει άλλη ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Ωστόσο, μετά και την ανακοίνωση της τελεσίδικης απόφασης, ο γαλιθιάνικος σύλλογος, έσπευσε να λύσει το συμβόλαιο της μαζί του, αφήνοντας τον ελεύθερο και τονίζοντας μάλιστα σε σχετική ανακοίνωση του στο twitter πως η ενέργεια αυτή είχε την  υποστήριξη της La Liga.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ