Εκτός αποστολής της Τσέλσι ο Κέπα, ετοιμάζει βαλίτσες για Μαδρίτη

Εκτός αποστολής της Τσέλσι ο Κέπα, ετοιμάζει βαλίτσες για Μαδρίτη

Ο Κέπα δεν θα αγωνιστεί στο μεγάλο ντέρμπι της Τσέλσι κόντρα στη Λίβερπουλ, καθώς θα μεταβεί άμεσα στη Μαδρίτη για να ενταχθεί στη Ρεάλ.

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στο θέμα του αντικαταστάτη του τρομερά άτυχου Τιμπό Κουρτουά, κάτω από τα δοκάρια της Ρεάλ Μαδρίτης. Όπως ανέφερε και ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, Τσέλσι και Ρεάλ τα βρήκαν και ο Κέπα θα είναι ο νέος βασικός τερματοφύλακας της Βασίλισσας.

Μάλιστα ο 28χρονος τερματοφύλακας θα βρίσκεται εκτός αποστολής της Τσέλσι ενόψει του σημαντικού ντέρμπι της πρεμιέρας στην Premier League κόντρα στη Λίβερπουλ, καθώς η μετακίνησή του στη Μαδρίτη θα είναι άμεση.

Διαβάστε επίσης: Η… απειλή της Μονακό στον Τζέιμς, το κρίσιμο 48ωρο, ο Ολυμπιακός και η επιθυμία του Αμερικανού

Ο πρώην τερματοφύλακας των Βαγιαδολίδ και Μπιλμπάο λοιπόν, επιστρέφει στη La Liga για πρώτη φορά μετά το 2018 όταν και πήρε μεταγραφή στην Τσέλσι έναντι 80 εκατ. ευρώ.

Η μετακίνησή του Κέπα στη Ρεάλ θα είναι ωστόσο προσωρινή αφού οι δύο ομάδες τα έχουν βρει για μονοετή δανεισμό του ποδοσφαιριστή, με τους Μερένχες να στηρίζουν και να πιστεύουν τον Κουρτουά, τον οποίον θα περιμένουν να αναρρώσει από τη ρήξη χιαστών που υπέστη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ