Περνάει ιατρικά στη Κάντιθ ο Μάξι Γκόμες που είχε απασχολήσει και τον Ολυμπιακό!

Περνάει ιατρικά στη Κάντιθ ο Μάξι Γκόμες που είχε απασχολήσει και τον Ολυμπιακό!

O Μάξι Γκόμες, που είχε ακουστεί και για τον Ολυμπιακό, περνάει από ιατρικές εξετάσεις για λογαριασμό της Κάντιθ και σύντομα θα ανακοινωθεί από την ισπανική ομάδα.

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του φαίνεται πως βρήκε ο Μάξι Γκόμες, ένας παίκτης που είχε απασχολήσει τον Ολυμπιακό στο παρελθόν.

Σύμφωνα με τον Μπένι Αρόγιο, ο Ουρουγουανός επιθετικός θα αγωνιστεί στη Κάντιθ την επόμενη σεζόν ως δανεικός από την Τράμπζονσπορ. Το όνομα του 27χρονου φορ είχε συνδεθεί με τον Ολυμπιακό χώρις όμως οι δύο πλευρές να προχωράνε σε λεπτομέρειες.

Όπως αναφέρουν ισπανικά δημοσιεύματα, η Κάντιθ θα πληρώσει το 50% του συμβολαίου του και θα ακολουθήσει την πόρτα της εξόδου από την Τουρκία ακολουθώντας τον Μανώλη Σιώπη. Στο παρελθόν έχει φορέσει τις φανέλες των Ντεφενσόρ, Θέλτα και Βαλένθια. Την περασμένη σεζόν με την Τραμπζονσπόρ είχε 7 γκολ και 6 ασίστ σε 35 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Στην Θέλτα είχε την καλύτερο περίοδο από άποψης φορμαρίσματος όπου σε δύο σεζόν με την ομάδα κατέγραψε 31 τέρματα και 10 ασίστ σε 75 συμετοχές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ