«Αυτά είναι τα δεδομένα για Μάξι Γκόμες και Ολυμπιακό» – Τι αποκαλύπτουν στην Τουρκία

«Αυτά είναι τα δεδομένα για Μάξι Γκόμες και Ολυμπιακό» – Τι αποκαλύπτουν στην Τουρκία

Τι λένε στη γειτονική χώρα για τον Μάξι Γκόμες και τον Ολυμπιακό...

Ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν, με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ και τον Αντόνιο Κορδόν να «τρέχουν» τον μεταγραφικό σχεδιασμό και να καταστρώνουν τα πλάνα τους.

Μια από τις περιπτώσεις που φέρονται να έχουν ξεχωρίσει οι ερυθρόλευκοι είναι ο Μάξι Γκόμες και στην Τουρκία αναλύουν τα δεδομένα με την Τράμπζονσπορ και τον παίκτη, την ώρα που επικρατεί ο κακός χαμός για το μέλλον του.

Συγκεκριμένα, νέο δημοσίευμα από την ιστοσελίδα «www.aydinlik.com.tr», αναφέρει ότι ο Γκόμες δεν είναι στα βασικά πλάνα του Κροάτη τεχνικού της ομάδας της Τραπεζούντας, Νέναντ Μπιέλιτσα και ότι τον παραχωρεί με 5 εκατομμύρια ευρώ, ενώ ο Ολυμπιακός τον θέλει με ένα ποσό κάτω των 3.5 εκατομμυρίων ευρώ.

Επίσης τονίζεται ότι οι δύο ομάδες αναμένεται να βρουν τη μέση λύση και μάλιστα σε σύντομο χρονικό διάστημα, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται ότι οι Πειραιώτες ασχολούνται και με τον Μαρκ Μπάρτρα, που επίσης απασχολεί τον Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι ο 32χρονος στόπερ θα αποχωρήσει αν έρθει μια καλή πρόταση από οικονομικής πλευράς.

Κλείνοντας, και οι δύο ποδοσφαιριστές δεσμεύονται θεωρητικά μέχρι και το καλοκαίρι του 2025 με την Τραμπζονσπόρ, με τη διαφορά ότι ο Ουρουγουανός φορ έχει οψιόν για έναν ακόμα χρόνο. Και οι δύο μοιάζουν να μην υπολογίζονται από την τούρκικη ομάδα και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις για το μέλλον τους τις επόμενες μέρες, με τον Ολυμπιακό να παρακολουθεί διακριτικά τις εξελίξεις γύρω και από τους δύο ποδοσφαιριστές και συμπαίκτες του Τάσου Μπακασέτα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ