Θέλτα: Μία… ανάσα από την απόκτηση του Δουβίκα

Θέλτα: Μία… ανάσα από την απόκτηση του Δουβίκα

Πολύ κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του στην Θέλτα είναι ο Αναστάσιος Δουβίκας, με τους Ολλανδούς να κάνουν λόγο για συμφωνία των Ισπανών με την Ουτρέχτη στα 13 εκατομμύρια ευρώ.

Έτοιμος για το έπομενο βήμα στην καριέρα του είναι ο Αναστάσιος Δουβίκας, με τους Ολλανδούς να κάνουν λόγο πως είναι σχεδόν συμφωνημένη η μεταγραφή του στην Θέλτα.

Όπως μεταδίδουν τόσο η «Telegraaf», όσο και το «VI» στην Ολλανδία, η Ισπανική ομάδα έχει έρθει σε συμφωνία με την Ουτρέχτη στα 13 εκατομμύρια ευρώ για την μεταγραφή του Έλληνα επιθετικού. Μάλιστα ο Δουβίκας θα γίνει η ακριβότερη πώληση στην ιστορία του Ολλανδικού συλλόγου αν τελικά ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στην ομάδα της Γαλικίας.

Διαβάστε επίσης: Ματίας Λεσόρ: Γι’ αυτό τον ήθελε σαν τρελός ο Αταμάν

Για τον Δουβίκα είχαν δείξει έντονο ενδιαφέρον ομάδες κυρίως από την Ιταλία, ωστόσο φαίνεται πως η Θέλτα έκρινε πως είναι ο «εκλεκτός» για την κορυφή της επίθεσής της. Ο 24χρονος διεθνής έχει εντυπωσιάει όσο βρίσκεται στην Ολλανδία και με 32 γκολ και 7 ασίστ σε 77 εμφανίσεις με την Ουτρέχτη δείχνει να κέρδισε τη μεταγραφή του σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Την προηγούμενη σεζόν ο Δουβίκας πέτυχε 19 τέρματα και πλέον είναι ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία της Ουτρέχτης σε επίπεδο Eredivisie και συνολικά μόνο ο Ντιρκ Κούιτ έχει σκοράρει περισσότερα τέρματα σε μία σεζόν (20).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ