Άρης: Έρχεται στην Ελλάδα ο Σουλεϊμάνοφ

Άρης: Έρχεται στην Ελλάδα ο Σουλεϊμάνοφ

Ο 23χρονος Ρώσος εξτρέμ της Κράσνονταρ έχει συμφωνήσει προφορικά με τους κιτρινόμαυρους και βρίσκεται σε αναμονή της έκδοσης βίζας, προκειμένου να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη τις επόμενες μέρες.

Ο Άρης κινείται για την απόκτηση ενός εξτρέμ, μετά την παραχώρηση του Λουίς Πάλμα στη Σέλτικ και φέρνει στη Θεσσαλονίκη τον Σάπι Σουλεϊμάνοφ. Ο 23χρονος Ρώσος εξτρέμ της Κράσνονταρ έχει συμφωνήσει, σύμφωνα με πληροφορίες, προφορικά με τους κιτρινόμαυρους.

Ο ποδοσφαιριστής, μάλιστα, έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες έκδοσης βίζας, προκειμένου να ταξιδέψει στην Ελλάδα, κάτι, που αναμένεται να γίνει τις επόμενες μέρες. Ακόμα, οι άνθρωποι του Άρη θέλουν να σιγουρευτούν ότι ο παίκτης δεν «κουβαλάει» την ποινή (απομένουν εφτά αγωνιστικές) από την αποβολή του στο παχνίδι της Μακάμπι Χάιφα με τη Χαποέλ Μπερ Σεβά, στην οποία και αγωνιζόταν με τη μορφή δανεισμού την περσινή αγωνιστική περίοδο.

Η πρώτη ενημέρωση που έχουν οι κιτρινόμαυροι, είναι ότι ο παίκτης δεν την «κουβαλάει», όμως, θα πρέπει να σιγουρευτούν απόλυτα, πριν ολοκληρώσουν τη μεταγραφή. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο ποδοσφαιριστής θα περάσει, μετά την άφιξη του, από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει το συμβόλαιο του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ