Βιγιαρεάλ – Μπαρτσελόνα 3-4: Αδιανόητο ματς στο Ελ Μαδριγάλ και μεγάλο διπλό για τους Καταλανούς

Βιγιαρεάλ – Μπαρτσελόνα 3-4: Αδιανόητο ματς στο Ελ Μαδριγάλ και μεγάλο διπλό για τους Καταλανούς

Μυθικό παιχνίδι στο Ελ Μαδριγάλ, με την... μπίλια να κάθεται στη μεριά της Μπαρτσελόνα (3-4).

Μια απίθανη ποδοσφαιρική παράσταση προσέφεραν στο Ελ Μαδριγάλ Βιγιαρεάλ και Μπαρτσελόνα!

Σε ένα ματς γεμάτο ανατροπές και συγκινήσεις, η αρμάδα του Τσάβι κατάφερε να δραπετεύσει με το χρυσό τρίποντο (3-4).

Διαβάστε επίσης: Αποθέωσε Τεντόγλου και Ντρισμπιώτη ο Γκάλης: «Η προσπάθεια και οι διακρίσεις σας εμπνέουν κάθε νέο άνθρωπο»

Δεύτερη διαδοχική νίκη στην εφετινή La Liga για τους πρωταθλητές, που τα είδαν… όλα στο Ελ Μαδριγάλ. Οι Μπλαουγκράνα παρόλο που προηγήθηκαν με 2-0, βρέθηκαν πίσω στο σκορ (3-2), με τους Τόρες και Λεβαντόφσκι να βγάζουν τα κάστανα από τη φωτιά στο τελευταίο 20λεπτο του αγώνα.

Η Μπαρτσελόνα μπήκε δυνατά στο ματς, ανοίγοντας το σκορ στο 12ο λεπτό. Ο Γιαμάλ έκανε την σέντρα από τα δεξιά, με τον Γκάβι να παίρνει ανενόχλητος την κεφαλιά και να στέλνει την μπάλα στην αριστερή γωνία του Γιόργκενσεν για το 0-1.

Μάλιστα, τρία λεπτά αργότερα, οι Καταλανοί διπλασίασαν τα τέρματα τους με ωραίο πλασέ του Ντε Γιονγκ από το ύψος του πέναλτι.

Η Βιγιαρεάλ αντέδρασε μετά το δεύτερο «χτύπημα», με τον Φόιθ να νικάει τον Τερ Στέγκεν για το 1-2.

Οι γηπεδούχοι άσκησαν πίεση στα καρέ της ομάδας του Τσάβι και δικαιώθηκαν στο 40ο λεπτό. Ο Μορένο με εξαιρετική κάθετη, βρήκε τον Πεντράθα, εκείνος έκανε το παράλληλο γύρισμα από τα αριστερά για τον Σέρλοθ, ο οποίος με πλασέ από κοντινή εστία έγραψε το 2-2.

Mάλιστα στο 50’ το «Κίτρινο Υποβρύχιο» έφερε… τούμπα την αναμέτρηση. Ο Πεντράθα έκανε την κούρσα από τα αριστερά, έδωσε στον Μπαένα και ο Ισπανός με υπέροχο φαλτσαριστό πλασέ, έβαλε τη Βιγιαρεάλ σε θέση οδηγού.

Και σε εκείνο το σημείο, ξύπνησαν οι παίκτες του Τσάβι. Αρχικά, στο 68′, ο Φεράν Τόρες ισοφάρισε με κοντινό πλασέ και τρία λεπτά αργότερα, ο Λεβαντόφσκι με προβολή προ κενής εστίας διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Γιόργκενσεν, Πεντράθα, Κουένκα, Γκάμπια, Φόιθ, Παρέχο, Καπού, Τέρατς(77’ Μοράλες), Μπαένα, Σέρλοθ, Μορένο

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Ρομπέρτο, Κουντέ, Κρίστενσεν(46’ Γκαρσία), Μάρκος Αλόνσο, Ντε Γιόνγκ, Ρομέου(63’ Τόρες), Γκιντογκάν, Γιαμάλ(76’ Φάτι), Γκάβι, Λεβαντόφσκι

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ