Παρακολουθεί τις εξελίξεις με τον Ποντένσε η Μπέτις

Παρακολουθεί τις εξελίξεις με τον Ποντένσε η Μπέτις

Η Ρεάλ Μπέτις έχει βγει στο «ψάξιμο» για εξτρέμ, με την ομάδα του Πελεγκρίνι να κοιτάζει με ενδιαφέρον την περίπτωση του Ντάνιελ Ποντένσε.

Νέο μεταγραφικό ενδιαφέρον φαίνεται πως έχει προσελκύσει ο Ντάνιελ Ποντένσε, καθώς μετά το έντονο ενδιαφέρον της Σέλτικ, το όνομα του έχει «κυκλώσει» και η Ρεάλ Μπέτις.

Ο Πορτογάλος πρώην εξτρέμ του Ολυμπιακού, δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του με τη Γουλβς, το οποίο λήγει το επόμενο καλοκαίρι. Μάλιστα η αγγλική ομάδα έψαχνε όλο το καλοκαίρι να τον πουλήσει με κάποιο αξιοσέβαστο ποσό, ώστε να μην τον χάσει ως ελεύθερο σε 10 μήνες.

Το ενδιαφέρον της Σέλτικ φαίνεται να κόλλησε στο ποσό που ζήτησε η Γουλβς. Αυτό θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί η Ρεάλ Μπέτις του Πελεγκρίνι, η οποία βρίσκεται στην αναζήτηση παίκτη για τη θέση του εξτρέμ.

Όπως αναφέρουν στην Ισπανία ο Ραμόν Πλάνες, επικεφαλής της διοίκησης του αγωνιστικού τμήματος έχει συγκεντρώσει κάποια ονόματα για τη θέση και ανάμεσα σε αυτά είναι και αυτό του Πορτογάλου.

Η Μπέτις θα συνεχίσει να παρακολουθεί τις εξελίξεις με την περίπτωση του Ποντένσε, καθώς στην ανάγκη του να μην τον χάσει δωρεάν, η Γουλβς μπορεί να τον πουλήσει πολύ φθηνότερα ακόμα και από μπορεί να αξίζει ο παίκτης.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ