Μεγάλο «διπλό» στην Παμπλόνα με Λεβαντόφσκι για την Μπαρτσελόνα (1-2)

Μεγάλο «διπλό» στην Παμπλόνα με Λεβαντόφσκι για την Μπαρτσελόνα (1-2)

Χάρη πέναλτι του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι λίγο πριν το φινάλε του ματς, η Μπαρτσελόνα επικράτησε της Οσασούνα με σκορ 2-1 και πήρε ένα πολύ σημαντικό διπλό.

Ενα πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε εύστοχα ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στο 85΄, επέτρεψε στην Μπαρτσελόνα να αποφύγει δεύτερη… γκέλα νωρίς-νωρίς στη φετινή La Liga.

Οι «μπλαουγκράνα» δυσκολεύτηκαν πολύ στην Παμπλόνα απέναντι στη μαχητική Οσασούνα, αλλά κατάφεραν να «αποδράσουν» με 2-1 και να παραμείνουν στη δεύτερη θέση της κατάταξης, μαζί με την Τζιρόνα, δύο βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Ρεάλ.

Ο Τερ Στέγκεν κράτησε σε δύο περιπτώσεις το «μηδέν», πριν έρθει ο Κουντέ να ανοίξει το σκορ με κεφαλιά στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου. Οι γηπεδούχοι δεν τα παράτησαν και ισοφάρισαν στο 76΄ με τον Αβιλα, με τον Τσάβι να αντιδρά περνώντας στο ματς τον Ζοάο Φέλιξ, που έκανε το ντεμπούτο του με τους Καταλανούς, δύο ημέρες μετά την μεταγραφή του (ως δανεικός) από την Ατλέτικο.

Στο φινάλε, όμως, τη λύση στην Μπαρτσελόνα έδωσε ο Λεβαντόφσκι, που κέρδισε πέναλτι από τον Κατένα (ο οποίος αποβλήθηκε) και «έγραψε» από την άσπρη βούλα το τελικό 1-2.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ