Βιγιαρεάλ: Επίσημα αντικαταστάτης του Σετιέν ο Πατσέτα

Βιγιαρεάλ: Επίσημα αντικαταστάτης του Σετιέν ο Πατσέτα

Τον αντικαταστάτη του Κίκε Σετιέν βρήκε η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στους ομίλους του Europa League, Βιγιαρεάλ, η οποία ανακοίνωσε την πρόσληψη του 55χρονου Ισπανού τεχνικού, Πατσέτα.

Η Βιγιαρεάλ βρήκε τον εκλεκτό, που θα αντικαταστήσει τον Κίκε Σετιέν στην τεχνική της ηγεσία, στο πρόσωπο του Χοσέ Ρόχο Μαρτίν ή αλλιώς Πατσέτα.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται σε δώδεκα ημέρες την Βιγιαρεάλ για την 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του UEFA Europa League και όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος, το «κίτρινο υποβρύχιο» θα ταξιδέψει στην Αθήνα με τον Πατσέτα ως επικεφαλή της τεχνικής του ηγεσίας, μετά την επίτευξη συμφωνίας μεταξύ των δύο πλευρών.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Πότε πιάνουν δουλειά οι Γιόβετιτς και Σολμπάκεν

Μπορεί τις τελευταίες ημέρες ο Ραούλ να εμφανιζόταν ως επόμενος προπονητής της Βιγιαρεάλ και ο Λοπετέγκι να βρισκόταν σε συζήτησεις με τον Ισπανικό σύλλογο, όμως σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Πατσέτα ήταν εκείνος που είχαν επιλέξει οι ιθύνοντες του συλλόγου.

Την είδηση αυτή ήρθε να επιβεβαιώσει ο ίδιος ο σύλλογος, καθώς ανακοίνωσε επίσημα τον Πατσέτα ως το τέλος της σεζόν και θα είναι αυτός που πιάσει στα χέρια του το τιμόνι της Βιγιαρεάλ.

Ο Πατσέτα διαθέτει εμπειρία από το επίπεδο της Laliga καθώς έχει κάτσει στον πάγκο τριών ομάδων της κατηγορίας, με πιο πρόσφατη την Βαγιαδολίδ. Οι άλλες δύο είναι η Ουέσκα και η Έλτσε.

Στην Βαγιαδολίδ, έμεινε από το 2021 (την ανέβασε στην πρώτη κατηγορία) έως και τον Απρίλιο του 2023, όταν απολύθηκε αφήνοντας τους Αλμπιβιολέτας έναν βαθμό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ