Μπαρτσελόνα και Μέντες στοχεύουν σε επταετές συμβόλαιο του Γιαμάλ

Μπαρτσελόνα και Μέντες στοχεύουν σε επταετές συμβόλαιο του Γιαμάλ

Η Μπαρτσελόνα θέλει να διαφυλάξει το μεγαλύτερο ταλέντο που διαθέτει αυτή τη στιγμή και σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα στοχεύει μαζί με τον ατζέντη του να ανανεώσουν για 7 χρόνια!

Προσέχει για να έχει η Μπαρτσελόνα. Οι «Μπλαουγκράνα» είναι έτοιμοι να προσφέρουν επταετές συμβόλαιο συνεργασίας στον Λαμίν Γιαμάλ ώστε να τον κρατήσουν κάτοικο Camp Nou, δίχως φόβους αλά… Τσάβι Σίμονς.

Ο Γιαμάλ στα 16 του χρόνια έχει βαλθεί να τρελάνει την ποδοσφαιρική Ευρώπη, αφού εκτός από την πίστη και τη θέση που του δίνει ο Τσάβι, κλήθηκε και για πρώτη φορά στην Εθνική ομάδα της Ισπανίας!

Τι κάνει λοιπόν η Μπαρτσελόνα; Συμφωνεί με τον πασίγνωστο ατζέντη Ζόρζε Μέντες, ο οποίος εκπροσωπεί τον 16χρονο, για συμβόλαιο το οποίο θα κρατήσει τον Γιαμάλ στην Καταλονία τουλάχιστον μέχρι το 2030!

Κάτι τέτοιο δεν θα γίνει σύντομα επίσημο διότι ο παίκτης είναι ανήλικος και οι κανονισμοί αναφέρουν πως μπορεί να υπογράψει μόνο για τρία χρόνια. Όμως οι άριστες σχέσεις του προέδρου της Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα με τον Πορτογάλο Ατζέντη έχουν ως αποτέλεσμα να υπάρχει προσύμφωνο πως μετά τα τρία χρόνια του συμβολαίου, ο Γιαμάλ θα υπογράψει για ακόμη πέντε.

Η εξέλιξη αυτή βρίσκει και τον ίδιο τον 16χρονο σύμφωνο, ο οποίος δείχνει να έχει μόνο την Μπάρτσα στο μυαλό του.

Δεν υπάρχει ακόμη ημερομηνία για την υπογραφή της ανανέωσης του επιθετικού. Θα μπορούσε να είναι αυτή την εβδομάδα, αλλά εξαρτάται από το αν οι ατζέντες του Λαπόρτα, του Ντέκο (ο οποίος θα παρουσιαστεί την επόμενη Τετάρτη 13 ως ο νέος αθλητικός διευθυντής) και του Ζόρζε Μέντες, ταιριάζουν μεταξύ τους .

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ