Κανσέλο: «Θα προσπαθήσω να δείξω την ποιότητά μου στην ομάδα των ονείρων μου»

Κανσέλο: «Θα προσπαθήσω να δείξω την ποιότητά μου στην ομάδα των ονείρων μου»

Ο Ζοάο Κανσέλο αποκτήθηκε από την Μπαρτσελόνα ως δανεικός από την Μάντσεστερ Σίτι και μίλησε στο ισπανικό «Sport» για τη μεταγραφή στην «ομάδα των ονείρων» του.

Ο Ζοάο Κανσέλο μαζί με τον τον Ζοάο Φέλιξ αποτέλεσαν το διπλό πορτογαλικό χτύπημα λίγο πριν το τέλος της φετινής καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου. Ο πρώτος αγωνίστηκε για ένα μισάωρο στη νίκη κόντρα στην Οσασούνα και μίλησε για πρώτη φορά στο ισπανικό «Sport» μετά τη μεταγραφή του στην Μπαρτσελόνα.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην ανυπομονησία του για να αποδείξει την ποιότητα που κατέχει στην «ομάδα των ονείρων» του αλλά και για την πρόσφατη πορεία των μπλαουγκράνα στο Champions League.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Το τρίτο ντέρμπι αιωνίων, οι έξι του Μουντομπάσκετ και η μεταγραφή

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Θα κάνω τα πάντα για να «εκραγώ» στη Μπάρτσα. Θα προσπαθήσω να δείξω το ποδόσφαιρό μου, την ποιότητά μου, αλλά πάντα με τη βοήθεια της ομάδας, γιατί το χρειάζομαι και πιστεύω ότι έχουμε πολύ ποιότητα στην ομάδα. Ας ελπίσουμε ότι θα είναι μια υπέροχη σεζόν. Ο προπονητής μου δίνει λίγη ελευθερία και μου αρέσει αυτό. Νιώθω άνετα να παίζω παντού. Θα προσαρμοστώ σε ό,τι μου ζητήσει.

Θέλω πάντα να παίζω με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα και να δείξω στους οπαδούς και στον κόσμο που με πίστεψαν πόσο δύσκολο ήταν να φτάσω εκεί. Θέλω να πετύχω σπουδαία πράγματα με αυτόν τον σύλλογο. Ήταν πάντα ένα ονειρικό κλαμπ για μένα, όλοι οι φίλοι μου το ξέρουν: όλα τα είδωλά μου έπαιζαν για τη Μπάρτσα.

Είναι αλήθεια ότι τα τελευταία χρόνια η Μπάρτσα δεν τα πήγε καλά στην Ευρώπη, αλλά είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος. Θα προσπαθήσουμε να επαναφέρουμε την Μπάρτσα στο επίπεδο που έδειχνε πάντα στο Champions League. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν ομάδες που είναι πιο φαβορί από εμάς, αλλά έχουμε μια πολύ καλή ομάδα και μπορούμε να πετύχουμε σπουδαία πράγματα. Η ομάδα είναι νεανική αλλά έχει πολύ ποιότητα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ