Αυτή είναι η νέα έπαυλη του Μέσι στο Μαϊάμι, αξίας 10,5 εκατ. ευρώ (pics)

Αυτή είναι η νέα έπαυλη του Μέσι στο Μαϊάμι, αξίας 10,5 εκατ. ευρώ (pics)

Μια εντυπωσιακή έπαυλη έκανε δική του ο Λιονέλ Μέσι με το ποσό που δαπάνησε να... τρομάζει.

Ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος είναι το φαβορί για να κατακτήσει για 8η (!) φορά στην καριέρα του την «Χρυσή Μπάλα», «αναστήθηκε» ποδοσφαιρικά στην Ιντερ Μαϊάμι, οδηγώντας την ομάδα του Ντέιβιντ Μπέκαμ, από επιτυχία σε επιτυχία. Είναι χαρακτηριστικό ότι πριν την απόκτηση του «pulga» η Ιντερ Μαϊάμι μετρούσε 11 διαδοχικά ματς χωρίς νίκη, ενώ με τον Αργεντινό παγκόσμιο πρωταθλητή στις τάξεις της, παραμένει αήττητη.

Ο Μέσι και η οικογένεια του έχουν προσαρμοσθεί ιδανικά στην αμερικανική πραγματικότητα και σ΄αυτό συνετέλεσε και η αγορά μίας πολυτελούς έπαυλης, που σύμφωνα με σχετικά δημοσιεύματα, κόστισε 10,5 εκατομμύρια ευρώ.

Το… φτωχικό του κορυφαίου ποδοσφαιριστή της τελευταίας 15ετίας, βρίσκεται στην κομητεία Μπρόουαρντ και απέχει μόλις οκτώ χιλιόμετρα από το στάδιο Drive Pink και το παρακείμενο προπονητικό κέντρο της Ιντερ Μαϊάμι, στο Φορτ Λοτερντέϊλ.

Μεταξύ άλλων, η έπαυλη των Μέσι, που έχει έκταση περίπου 1.600 τ.μ. και βρίσκεται μπροστά στην θάλασσα, διαθέτει πισίνα, γυμναστήριο, σπα και μια μεγαλειώδη σουίτα 149 τ.μ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ