Αυτή η ημέρα δεν είναι σαν τις άλλες: H Ατλέτικο αποχαιρετά τον Τόρες, η Μπάρτσα τον Ινιέστα, η Σοσιεδάδ τον Πριέτο (pics)

Αυτή η ημέρα δεν είναι σαν τις άλλες: H Ατλέτικο αποχαιρετά τον Τόρες, η Μπάρτσα τον Ινιέστα, η Σοσιεδάδ τον Πριέτο (pics)

Η Ατλέτικο Μαδρίτης λέει «αντίο» στον Φερνάντο Τόρες και λίγες ώρες αργότερα η Μπαρτσελόνα αποχαιρετά τον Αντρές Ινιέστα κι η Ρεάλ Σοσιεδάδ τον Τσάβι Πριέτο!

Τελευταία αγωνιστική σήμερα στην La Liga (38η) και δεν είναι θα είναι όπως οι άλλες. Τουλάχιστον όχι για την Ατλέτικο Μαδρίτης και την Μπαρτσελόνα. Οι Ροχιμπλάνκος αποχαιρετούν το αγαπημένο τους παιδί, Φερνάντο Τόρες στο παιχνίδι κόντρα στην Εϊμπαρ (19:30) και οι Καταλανοί τον αιώνιο αρχηγό τους, Αντρές Ινιέστα στο ματς κόντρα στην Ρεάλ Σοσιεδάδ (21:45)! Στο ίδιο παιχνίδι ο θρυλικός αρχηγός της Σοσιεδάδ, Τσάβι Πριέτο, θα αγωνιστεί για τελευταία φορά με τη φανέλα των Βάσκων.

Ο El Niño ανδρώθηκε στις ερυθρόλευκες ακαδημίες και αγωνίστηκε για το σύλλογο της Μαδρίτης για εννέα χρόνια (2001-2007 και 2015-2018). Ο Αντρεσίτο, επίσης γέννημα – θρέμμα των μπλαουγκράνα ακαδημιών, υπηρέτησε την ομάδα αδιάκοπα για 22 χρόνια. O 34χρονος Βάσκος ο οποίος «ταυτίστηκε» με την Ρεάλ Σοσιεδάδ, εντάχθηκε στις ακαδημίες της ομάδας το μακρινό 2000 και παρέμεινε στο σύλλογο 18 ολόκληρα χρόνια. Όλοι τους κλείνουν ένα τεράστιο κεφάλαιο για τη ζωή τους και το κοινό των ομάδων τους σήμερα τους λέει ΑΝΤΙΟ.

  • Οι φίλοι της Σοσιεδάδ είχαν την ευκαιρία να τιμήσουν τον αρχηγό τους στο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδα κόντρα στη Λεγκανές (12/05).

«Σήμερα τελειώνει. Σας περιμένω όλους»

Εδώ η δημοσίευσή του:

https://twitter.com/Torres/status/998109920972156933

«Το τελευταίο μου παιχνίδι με τους ανθρώπους μου. Πολλά συναισθήματα αλλά και υπερηφάνεια που θα ζήσω μια στιγμή όπως αυτή. Για πάντα Μπάρτσα!»

Ιδού το μήνυμά του στο επίσημο προφίλ του στο twitter:

https://twitter.com/andresiniesta8/status/998222282857345024

Το σήμα στη φανέλα της Ρεάλ Σοσιεδάδ στο τελευταίο παιχνίδι του Τσάβι Πριέτο στο Ανοέτα είχε ραμμένη τη φιγούρα του!

Η φανέλα προς τιμήν του εμβληματικού αρχηγού:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ