Χαμός στην Ισπανία, βγήκαν τα… μαχαίρια: Η Μπαρτσελόνα διέκοψε τις σχέσεις της με τη Σεβίλλη!

Χαμός στην Ισπανία, βγήκαν τα… μαχαίρια: Η Μπαρτσελόνα διέκοψε τις σχέσεις της με τη Σεβίλλη!

Μπαρτσελόνα και Σεβίλλη το φτάνουν στα άκρα!

Χάος στη La Liga τις τελευταίες ώρες!

Μετά και την απόφαση της Σεβίλλης να μην στείλει διοικητικούς εκπροσώπους της στα επίσημα του «Μονζουίκ» ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την περιβόητη «υπόθεση Νεγκρέιρα», η Μπαρτσελόνα πέρασε στην αντεπίθεση.

Διαβάστε επίσης: Χόλιντει για Αντετοκούνμπο: «Είναι ο αδερφός μου για μία ζωή και θα παραμείνει έτσι για πάντα»

Με μια σκληρή ανακοίνωση, οι Καταλανοί, επιτίθενται στους Ανδαλουσιανούς, γνωστοποιώντας παράλληλα πως διακόπτουν κάθε σχέση μαζί τους!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Μπαρτσελόνα:

«Η Μπαρτσελόνα θέλει να δείξει δημόσια τη δυσαρέσκειά της για μια αδικαιολόγητη και ακατάλληλη επίθεση από την Σεβίλλη, μια ομάδα που αρνήθηκε να καθίσει στο τραπέζι στο θεσμικό γεύμα μεταξύ των διευθυντών πριν από τον αποψινό αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων στο Estadi Olímpic Lluís Companys, ενώ εκπρόσωποί της αρνήθηκαν επίσης να παραστούν στα επίσημα.

Εκτός από αυτή την περιφρόνηση, ο σύλλογος της Ανδαλουσίας έστειλε μια δήλωση στο κοινό στην οποία δείχνει «αγανάκτηση και απόρριψη» για τις πρακτικές που χρησιμοποίησαν πρώην επικεφαλής της Μπαρτσελόνα που κατηγορούνται για την «υπόθεση Νεγκρέιρα« ανακοινώνοντας την απουσία της απ’ τα επίσημα του γηπέδου. Η Μπαρτσελόνα κατανοεί ότι πρόκειται για επίθεση κατά του καταλανικού θεσμού.

Η υπόθεση Νεγκρέιρα δεν μπορεί να χρησιμοποιείται ως δικαιολογία για τέτοιες ενέργειες, καθώς η δικαστική διαδικασία βρίσκεται σε πολύ πρόωρη φάση έρευνας και η τοποθέτηση της Σεβίλλης προδικάζει σαφώς γεγονότα που, σε καμία περίπτωση, δεν έχουν επιβεβαιωθεί.

Επιπλέον, η δικαστική απόφαση που κοινοποιήθηκε χθες δεν τροποποιεί με κανέναν τρόπο την πραγματική και νομική κατάσταση της Μπαρτσελόνα στη διαδικασία. Είναι νομικά πολύ συζητήσιμο. Δεν καθίσταται τεκμηριωμένη αποδεικτική δραστηριότητα και θα προσβληθεί αρμοδίως από το κλαμπ.

Πρόκειται για επίθεση κατά του καταλανικού θεσμού και μία απαράδεκτη στάση. Επιπλέον, ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζουάν Λαπόρτα, παρενέβη ήδη πριν από μήνες σε έκτακτη συνέλευση της LaLiga, μίλησε ανοικτά για αυτή την υπόθεση κι έδωσε κάθε είδους εξηγήσεις και διευκρινίσεις για το θέμα.

Η ενέργεια της Σεβίλλης είναι επίσης εντελώς απαράδεκτη δεδομένου ότι αφενός αναφέρει το τεκμήριο αθωότητας και αφετέρου αρνείται την άσκησή της απ’ την Μπαρτσελόνα στη δικαστική διαδικασία που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Δεδομένης αυτής της απαράδεκτης και αδικαιολόγητης θέσης της Σεβίλλης, η Μπαρτσελόνα θεωρεί πως διακόπτονται όλες τις σχέσεις με τον θεσμό της Σεβίλλης, εφόσον δεν διορθώσει την τρέχουσα θέση της».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ