Φαινόμενο Κούμπο: Ο Γιαπωνέζος της La Liga που πηγαίνει κόντρα στον Μπέλιγχαμ (vid)

Φαινόμενο Κούμπο: Ο Γιαπωνέζος της La Liga που πηγαίνει κόντρα στον Μπέλιγχαμ (vid)

O Τακεφούσα Κούμπο έχει εντυπωσιάσει με τα νούμερά του στην αρχή της σεζόν με τη φανέλα της Ρεάλ Σοσιεδάδ και κοιτάει στα μάτια τον Τζουντ Μπέλιγχαμ.

Ο 22χρονος Ιάπωνας είχε αποκτηθεί από την Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι του 2019 και μετά από δανεισμούς στις Μαγιόρκα (δύο φορές), Βιγιαρεάλ και Χετάφε, φαίνεται πως βρήκε το «σπίτι» του στην Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Ο Κούμπο θέλησε να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στους «Βάσκους» και ήδη έχει 5 γκολ και 1 ασίστ σε 7 αγώνες. Έχει ξεκινήσει σε όλους τους αγώνες που έχει αγωνιστεί έχοντας λατρευτεί από τους οπαδούς της ομάδας δικαιώνοντας μέχρι στιγμής τους ιθύνοντές της.

Διαβάστε επίσης: Μουρίνιο: «Παρουσιάζομαι ως το πρόβλημα στη Ρόμα»

Ένα wonderkid που μπορεί να μην απέδωσε έτσι όπως ήθελαν στην Ρεάλ, «άρπαξε» από τα μαλλιά τη δεύτερη ευκαιρία που του έδωσε η Σοσιεδάδ και κυνηγάει ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις με την ομάδα του Ιμανόλ Αλγκουαθίλ. Με τον Ισπανό τεχνικό να τον χρησιμοποιεί κυρίως στα «φτερά» της επίθεσης το μέλλον του μικρόσωμου εξτρέμ στάθηκε ξανά στα πόδια του.

Μάλιστα αν βάλει κάτω κάποιος τα νούμερα μπορεί να δει ότι είναι σχεδόν ίδια με αυτά του Τζουντ Μπέλιγχαμ, με τον Άγγλο να μετράει έως τώρα 7 γκολ και 2 ασίστ. Μπορεί ο άσος της «Βασίλισσας» να έχει καλύτερη εκκίνηση αλλά η κόντρα των δύο μόνο ενδιαφέρουσα μπορεί να χαρακτηριστεί με την Ρεάλ Σοσιεδάδ να έχει υψηλές προσδοκίες για την φετινή σεζόν, καθώς θέλει να «σκαρφαλώσει» ξανά στους «μεγάλους» της Ισπανίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ