«Συνεχίζει τις επαφές με την Μπέτις ο Παπασταθόπουλος – Ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες»

«Συνεχίζει τις επαφές με την Μπέτις ο Παπασταθόπουλος – Ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες»

Γερμανός δημοσιογράφος αναφέρει πως ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος συνεχίζει να μιλάει με τη Ρεάλ Μπέτις χωρίς όμως κάποια εξέλιξη ακόμα.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος αναζητεί ακόμα την επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο 35χρονος κεντρικός αμυντικός που έμεινε ελεύθερος το φετινό καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό, είχε έρθει σε επαφές με αρκετές ευρωπαϊκές στη φετινή μεταγραφική περίοδο, όμως τίποτα δεν προχώρησε.

Η τελευταία ομάδα που έδειξε το έντονο ενδιαφέρον της για τον πρώην παίκτη της Ντόρτμουντ και της Άρσεναλ μεταξύ άλλων, ήταν η Ρεάλ Μπέτις, η οποία είχε ξεκινήσει τις επαφές με τον Παπασταθόπουλο πριν από μερικά 24ωρα.

Γερμανός δημοσιογράφος του Sky Germany αναφέρει σήμερα πως ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός συνεχίζει να έχει επαφές με τον σύλλογο από την Ανδαλουσία, όμως τίποτα δεν θεωρείται κλεισμένο καθώς οι δύο πλευρές διαπραγματεύονται ακόμα.

Ταυτόχρονα, αναφέρει πως για τον Σωκράτη υπάρχει έντονο ενδιαφέρον και από άλλες αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες, χωρίς να γίνεται αναφορά όμως στα ονόματα αυτών.

Η αναφορά που γίνεται από τον Florian Plettenberg στο πρόσωπο του Σωκράτη, αναφέρει πως είναι έτοιμος σωματικά και έτοιμος για νέες προκλήσεις στην καριέρα του.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ