«Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Μπόατενγκ»

«Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Μπόατενγκ»

Ο Ολυμπιακός φέρεται να είναι η ομάδα που ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Ζερόμ Μπόατενγκ, σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα στη Γερμανία.

Ο Ζερόμ Μπόατενγκ βρίσκεται σε αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του και στη Γερμανία κυκλοφορεί αποκλειστικό δημοσίευμα, πως η ελληνική ομάδα που ενδιαφέρεται για την απόκτηση του είναι ο Ολυμπιακός.

Όπως διαβάσατε χθες από to10.gr, ο Γερμανός στόπερ έχει πρόταση από ελληνική ομάδα, όμως στην πατρίδα του αναφέρουν ότι οι ερυθρόλευκοι ασχολούνται με την περίπτωση του. Συγκεκριμένα, το «Fussballeuropa» αποκαλύπτει πως ο Ολυμπιακός κινείται για την περίπτωση του πρώην αμυντικού της Μπάγερν.

Ο πολύπειρος κεντρικός αμυντικός την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με τη Λιόν, αλλά το καλοκαίρι έμεινε ελεύθερος από τον γαλλικό σύλλογο. Ο 35χρονος από τότε παραμένει χωρίς ομάδα, με τους Γερμανούς να τονίζουν ότι ο συμπατριώτης τους έχει δεχθεί μεταξύ άλλων πρόταση από ελληνική ομάδα, χωρίς όμως να την κατονομάζουν.

Πριν μερικές μέρες ακούστηκε το σενάριο για επιστροφή του στην Μπάγερν, όμως σούτε ο Τόμας Τούχελ τον ήθελε, ενώ υπήρξε αντίδραση και από οπαδούς με αποτέλεσμα ο παίκτης να «κοπεί» από τους Βαυαρούς.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο παρελθόν ο Ζερόμ Μπόατενγκ είχε παίξει σε Χέρτα, Αμβούργο, Μάντσεστερ Σίτι, Μπάγερν Μονάχου και Λιόν, έχοντας συνολικά 588 συμμετοχές, με 16 γκολ και 36 ασίστ σε 45.725 λεπτά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ