Έξαλλος ο Λουκάκου: «Όσα γράφτηκαν το καλοκαίρι είναι μ@λ@κίες»

Έξαλλος ο Λουκάκου: «Όσα γράφτηκαν το καλοκαίρι είναι μ@λ@κίες»

Ο Ρομέλου Λουκάκου έφτασε στα όρια του για όσα γράφτηκαν για αυτόν το περασμένο καλοκαίρι.

Η υπόθεση του Ρομέλου Λουκάκου το περασμένο καλοκαίρι μπορεί να χαρακτηριστεί και ως σίριαλ. Η Ίντερ ήταν σε συζητήσεις με την Τσέλσι για να τον αποκτήσει ως δανεικό αλλά δημοσιεύματα ανέφεραν πως οι εκρόσωποί του μιλούσαν ταυτόχρονα με την Γιουβέντους.

Η είδηση αυτή έκανε έξαλλους τους οπαδούς των «νερατζούρι» αναγκάζοντας τον αντιπρόεδρο της ιταλικής ομάδας να μιλήσει με πολύ σκληρά λόγια για εκείνον. Όντας πλέον παίκτης της Ρόμα χαρακτήρισε όλα όσα γράφτηκαν για αυτόν το καλοκαίρι ως «μ@λ@κίες», ενώ παράλληλα προσπαθούσε να μην ξεσπάσει.

Διαβάστε επίσης: Αντσελότι: Τελείωσε το μεταπτυχιακό του στο Πανεπιστήμιο της Πάρμα

Αναλυτικά όσα είπε:

«Έγραφαν ότι θα πάω σε μία συγκεκριμένη ομάδα, αλλά δεν είχε κανένα νόημα. Υπάρχουν απλά πολλοί άγνωστοι που τους άρεσε να μιλούν για μένα. Έχουν δημοσιευτεί πολλές μ@λ@κίες,.

Οι περισσότεροι από τους ανθρώπους στην αίθουσα με γνωρίζουν. Ξέρετε ότι δεν μου αρέσει να υπεκφεύγω. Θα μιλήσω στην ώρα μου, αλλά αν έλεγα πραγματικά πώς έγιναν τα πράγματα το περασμένο καλοκαίρι, θα σοκάρονταν όλοι.

Υπήρχαν στιγμές που θα μπορούσα να είχα εκραγεί. Πριν από πέντε χρόνια μπορεί να το έκανα, αλλά τώρα δεν χάλασα την ενέργειά μου.

Έμεινα σιωπηλός και επικεντρώθηκα στον εαυτό μου. Συγκεντρώθηκα σε αυτό που μπορώ να κάνω καλά: να παίζω ποδόσφαιρο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ