Ντιέγκο Αλόνσο: «Ομοιότητα με τον Σιμεόνε; Η Μόνα Λίζα είναι μία!»

Ντιέγκο Αλόνσο: «Ομοιότητα με τον Σιμεόνε; Η Μόνα Λίζα είναι μία!»

Ο Ντιέγκο Αλόνσο μίλησε για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του στη Σεβίλλη, αλλά και για τον Ντιέγκο Σιμεόνε.

Η Σεβίλλη, μετά το διαζύγιό της με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, βρήκε τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του Ντιέγκο Αλόνσο.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός τόνισε στις δηλώσεις του πως του αρέσει το συνδυαστικό ποδόσφαιρο, ενώ ρωτήθηκε και για το αν έχει ομοιότητες με τον Ντιέγκο Σιμεόνε.

Οι δηλώσεις του Ντιέγκο Αλόνσο:

Για τους στόχους του με τη Σεβίλλη: «Είμαι θετικός από τη φύση μου και όλα όσα έζησα τις τελευταίες ώρες ήταν φανταστικά. Αναμφίβολα ο πιο σημαντικός στόχος είναι το πρώτο παιχνίδι που έχουμε. Θα επικεντρωνόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι. Πρέπει να προετοιμαστούμε καλά για να παίξει καλά η ομάδα. Μου αρέσει το συνδυαστικό ποδόσφαιρο, να κυριαρχώ στα παιχνίδια μέσω της πίεσης αλλά και να προσθέτω το συνδυαστικό ποδόσφαιρο».

Για τις ομοιότητές του με τον Ντιέγκο Σιμεόνε: «Το πρώτο όνομα, γιατί τον λένε και Ντιέγκο. Ο καθένας έχει τη δική του προσωπικότητα. Η Μόνα Λίζα είναι μόνο μία, οι άλλες δεν αξίζουν, είναι αντίγραφα. Κάποιος πρέπει να είναι αυθεντικός. Είμαι κολακευμένος που λέγεται ότι έχω ομοιότητες με τον Τσόλο, αλλά θα προσπαθήσω να δώσω στους παίκτες το αποτύπωμά μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ