Βαλένθια – Κάντιθ 2-0: Καθάρισαν στο πρώτο ημίχρονο οι «νυχτερίδες»

Βαλένθια – Κάντιθ 2-0: Καθάρισαν στο πρώτο ημίχρονο οι «νυχτερίδες»

Ένα διάστημα είκοσι λεπτών στο πρώτο μέρος ήταν αρκετό στη Βαλένθια, ώστε να πάρει τη νίκη με σκορ 2-0 επί της Κάντιθ.

Ύστερα από τέσσερα παιχνίδια δίχως νίκη, η Βαλένθια επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα, επικρατώντας της Κάντιθ στο «Μεστάγια» με σκορ 2-0, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του ισπανικού πρωταθλήματος.

Το σύνολο του Ρουμπέν Μπαράχα χρειάστηκε είκοσι λεπτά στο ξεκίνημα του πρώτου ημιχρόνου για να «καθαρίσει» το ματς. Έτσι οι «νυχτερίδες» ανέβηκαν στους 14 πόντους, πλησιάζοντας στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη, ενώ οι φιλοξενούμενοι είναι στο +3 από τη ζώνη του υποβιβασμού με 9 πόντους.

Η Βαλένθια μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και μπόρεσε να ανοίξει το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό της συνάντησης με δράστη τον Χοσέ Γκαγιά. Στη συνέχεια τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα για την Κάντιθ, που έμεινε με δέκα παίκτες λόγω απευθείας κόκκινης στον Ρόμπερτ Ναβάρο στο 22′. Τρία λεπτά αργότερα ο Ούγκο Ντούρο διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Μαμαρντασβίλι, Γκάμπριελ, Γκαγιά, Κορέια (75’ Φουλκιέ), Μοσκέρα, Πεπέλου, Αμαλάχ (65’ Γκιγιαμόν), Φραν Πέρεθ (83’ Ντιέγκο Γκονθάλεθ), Γκέρα, Ντούρο (75’ Γιάρεμτσουκ), Ντιέγκο Λόπεθ (83’ Γκοθάλμπεθ)

ΚΑΝΤΙΘ: Λεντέσμα, Μερέ (46’ Άλεξ Φερνάντεθ), Καρκελέν, Φάλι, Χάβι Ερνάντεθ, Αλέχο (46’ Πιρές), Εσκαλάντε (78’ Σομπρίνο), Κουαμέ, Ναβάρο, Γκόμες (64’ Μαρτί), Ράμος (64’ Γκουαρντιόλα)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ