Μπαρτσελόνα: Χωρίς τον Πέδρι για τέταρτο συνεχόμενο «clasico»

Μπαρτσελόνα: Χωρίς τον Πέδρι για τέταρτο συνεχόμενο «clasico»

Ο Πέδρι δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε και δεν θα δώσει το παρόν σε τέταρτο συνεχόμενο «Classico».

Η ατυχία χτύπησε και πάλι την πόρτα του Πέδρι πριν από το ντέρμπι με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Ισπανός χαφ είναι στο ιατρικό δελτίο της Μπαρτσελόνα και δεν θα δώσει το παρόν στο μεγάλο ματς με την Ρεάλ το μεσημέρι του Σαββάτου (28/10, 17.15).

Διαβάστε επίσης: Επιστρέφει στους πάγκους ο Μίτσελ – Ποια ομάδα ανέλαβε…

Έτσι, ο 20χρονος θα χάσει το τέταρτο συνεχόμενο ντέρμπι με την Ρεάλ και το πρώτο της φετινής χρονιάς. Την περασμένη σεζόν, λόγω τραυματισμού, ο Ισπανός αστέρας δεν μπόρεσε να παίξει στον αγώνα πρωταθλήματος του δεύτερου γύρου στο «Καμπ Νόου» όπου η Μπαρτσελόνα ουσιαστικά πιστοποίησε τον τίτλο του πρωταθλήματος. Αλλά ούτε ήταν και στο διπλό ματς για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ισπανίας.

Ο ίδιος είναι εκτός δράσης εδώ και περίπου δυο μήνες ,από τις 24 Αυγούστου, και παρόλο που σιγά σιγά αισθάνεται όλο και καλύτερα δεν θέλει να ρισκάρει και να μπει πρόωρα σε ένα τόσο απαιτητικό παιχνίδι.

Οι σίγουροι απόντες για τους Μπλαουγκράνα παρέα με τον Πέδρι μέχρι τώρα είναι οι Κουντέ και Σέρχι Ρομπέρτο ενώ δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι θα είναι διαθέσιμοι και οι Λεβαντόφσκι, Ραφίνια και Φρένκι Ντε Γιόνγκ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ