Χιρόνα – Θέλτα 1-0: Ανέβηκε στην κορυφή και περιμένει το Clasico

Χιρόνα – Θέλτα 1-0: Ανέβηκε στην κορυφή και περιμένει το Clasico

Δεν... καταλαβαίνει τίποτα η Χιρόνα, που επικράτησε της Θέλτα με σκορ 1-0 στις καθυστερήσεις του αγώνα και ανέβηκε στην κορυφή της La Liga.

Το… παραμύθι της Χιρόνα συνεχίζεται και είναι μαγικό. Oι Καταλανοί δεν σταμάτησαν ούτε απέναντι στη Θέλτα, της οποίας και επιβλήθηκαν με σκορ 1-0, ανεβαίνοντας έτσι στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας τρεις πόντους διαφορά από τη Ρεάλ Μαδρίτης και θα περιμένουν να δουν την έκβαση του Clasico.

Η Χιρόνα πάλεψε μέχρι το φινάλε απέναντι στην ομάδα της Γαλικίας, πίεσε και εν τέλει έφτασε στο πολυπόθητο τέρμα στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων με δράστη τον Γιανγκέλ Ερέρα, ύστερα από την τελική πάσα του Αλεΐς Γκαρθία, δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του με το 1-0.

ΧΙΡΟΝΑ: Γκασανίγκα, Αρνάου Μαρτίνεθ (79’Τισγκάνκοφ), Νταβίντ Λόπεθ (46’Χουάνπε), Μπλιντ, Μιγκέλ Γκουτιέρεθ, Γιανγκέλ Ερέρα, Αλεΐς Γκαρθία, Κόουτο, Ιβάν Μαρτίν (67’Πορτού), Σαβίνιο, Ντόβμπικ (67’Στουάνι).

ΘΕΛΤΑ: Γκουαΐτα, Κέβιν, Στάρφελντ, Ουνάι Νούνιεθ, Μανού Σάντσεθ, Ντε λα Τόρε, Τάπια, Ντοτόρ (85’Μπελτράν), Άσπας, Λάρσεν, Μπάμπα (75’Μινγκέθα).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ