Κρίσταλ Πάλας – Τότεναμ 1-2: Τρένο η ομάδα του Ποστέκογλου

Κρίσταλ Πάλας – Τότεναμ 1-2: Τρένο η ομάδα του Ποστέκογλου

Ασταμάτητη η Τότεναμ. Πέρασε και από την έδρα της Κρίσταλ Πάλας (1-2).

Δεν σταματάει πουθενά η Τότεναμ του Ποστέκογλου!

Οι «πετεινοί» άλωσαν και το Selhurst Park και με τη νίκη τους  (1-2) επί της Κρίσταλ Πάλας, ανέβηκαν στους 26 πόντους.

Διαβάστε επίσης: «Back to Back» Sold Out ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός – Γεμάτο το ΣΕΦ κόντρα στον Παναθηναϊκό (pic)

Πάντα στην κορυφή της Premier League η αήττητη Τότεναμ, που αύξησε τη διαφορά της από τις Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ. Σοβαρή και αποφασισμένη σε ακόμη ένα ματς η αρμάδα του Ποστέκογλου, έφτασε τις τέσσερις νίκες στο εφετινό πρωτάθλημα.

Λίγες φάσεις στο πρώτο ημίχρονο, με την Τότεναμ να ανοίγει το σκορ στο 53ο λεπτό. Ο Σαρ έκανε το γύρισμα και βρήκε τον Μάντισον, ο οποίος δοκίμασε το σουτ, η μπάλα βρήκε στον Γουόρντ και κατέληξε στο βάθος της εστίας του Τζόνστον για το 0-1. Δύο λεπτά αργότερα, η κεφαλιά του Γκουεχί από καλή θέση πέρασε εκτός και στο 66’ ο Σον με πλασέ από κοντινή απόσταση έκανε το 0-2. Στο 90+4’ ο Αγιού με απίθανο σουτ από πλάγια θέση διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

ΠΑΛΑΣ: Τζόνστον, Γουόρντ, Γκουεχί, Άντερσεν, Μίτσελ(70’ Αχαμάντα), Αγιού, Λέρμα(79’ Ματέους Φράνκα), Ντουκουρέ, Χιούζ(70’ Κλάιν), Σλουπ(60’ Ρακ-Σάκι), Εντουάρντ(79’ Ματετά)

ΤΟΤΕΝΑΜ: Βικάριο, Πόρο, Ρομέρο, Φαν Ντε Φεν, Ντέιβις(46’ Έμερσον), Μπισούμα(63’ Χόιμπιεργκ), Σαρ, Κουλουσέφσκι(89’ Χιλ), Μάντισον(89’ Μπετανκούρ), Ριτσάρλισον(64’ Τζόνσον), Σον

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ