Τσάβι: «Μόνο όσοι είναι στο 100% θα παίξουν κόντρα στη Ρεάλ»

Τσάβι: «Μόνο όσοι είναι στο 100% θα παίξουν κόντρα στη Ρεάλ»

Ο Τσάβι αναφέρθηκε στους τραυματίες της Μπαρτσελόνα και στο ντέρμπι κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Τσάβι, είναι συγκρατημένα αισιόδοξος ότι θα μπορεί να υπολογίζει στον κορυφαίο παίκτη του, τον επιθετικό Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, για το Clasico (28/10) με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Αφού αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα τραυματισμών τις τελευταίες εβδομάδες με έως και επτά παίκτες εκτός, ο Τσάβι πληροφορήθηκε καλά νέα σήμερα (27/10) καθώς οι Λεβαντόφσκι, Φρένκι ντε Γιονγκ, Ζιλ Κούντε, Ραφίνια και Πέντρι συμμετείχαν στην προπόνηση πριν από το μεγάλο παιχνίδι.

Ο αμυντικός Ζιλ Κουντέ και οι μέσοι Πέδρι και Σέρχι Ρομπέρτο έχουν αποκλειστεί, αλλά οι Λεβαντόφσκι, Ντε Γιονγκ και Ραφίνια είναι μπροστά από το χρονοδιάγραμμα στην αποθεραπεία τους και όλα τα σημάδια δείχνουν ότι ο πρώτος σκόρερ της LaLiga της περασμένης χρονιάς είναι ικανός να ξεκινήσει απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης:

«Δεν μπορώ να αποκαλύψω την ενδεκάδα αυτή τη στιγμή, αλλά ο Λεβαντόφσκι είναι καλά και θα πάρω την απόφασή μου αύριο», είπε ο Τσάβι σε συνέντευξη Τύπου.

«Είναι περίπλοκο να ρισκάρεις με τραυματισμένους παίκτες και στο τέλος μόνο όσοι είναι 100% θα παίξουν αύριο», πρόσθεσε.

Ο Τσάβι, ο οποίος έπρεπε να καλέσει οκτώ παίκτες της ακαδημίας για τον αγώνα του Champions League εναντίον της Σαχτάρ Ντόνετσκ την Τετάρτη, επαίνεσε τα ταλέντα του συλλόγου για την απόδοση στο υψηλότερο επίπεδο.

Η Μπαρσελόνα εξασφάλισε μία δύσκολη νίκη με 2-1 κόντρα στη Σαχτάρ χάρη στην εξαιρετική εμφάνιση του 20χρονου Φέρμιν Λόπεθ.

«Οι παίκτες από τις ακαδημίες μας δίνουν κάτι παραπάνω. Δουλεύουν σκληρά, γνωρίζουν τη σημασία του αυριανού παιχνιδιού και τι σημαίνει για τους ανθρώπους μας», είπε ο Τσάβι.

«Υπάρχουν περισσότερα νεύρα, περισσότερα συναισθήματα, αλλά πρέπει να τα ελέγξεις. Πρέπει να είσαι έξυπνος αλλά είναι δύσκολο γιατί η καρδιά χτυπάει πιο γρήγορα και το αίμα βράζει.»

Η Ρεάλ Μαδρίτης προηγείται στη βαθμολογία της LaLiga, ισοβαθμώντας με τη Τζιρόνα, με 25 βαθμούς από 10 αγώνες. Η Μπαρτσελόνα είναι τρίτη με 24 βαθμούς, δύο μπροστά από την Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία έχει ένα παιχνίδι λιγότερο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ