Αντσελότι για Μπέλινγκχαμ: «Η συμπεριφορά του είναι εξαιρετική»

Αντσελότι για Μπέλινγκχαμ: «Η συμπεριφορά του είναι εξαιρετική»

O Ιταλός προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Κάρλο Αντσελότι, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Τζουντ Μπέλιγχαμ, μετά την εμφάνισή του στο «clasico».

O Ιταλός προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης Κάρλο Αντσελότι επαίνεσε τον Τζουντ Μπέλιγχαμ, «συγγραφέα» δύο γκολ και μεγάλο αρχιτέκτονα της νίκης  (2-1) κόντρα στην Μπαρτσελόνα το Σάββατο (28/10) στο Clasico της La Liga, αλλά και τον Λούκα Μόντριτς για τη δυναμική που έδωσε στο παιχνίδι της ομάδας του:

«Ναι, ο Μόντριτς άλλαξε τη δυναμική, γιατί αρχίσαμε να ελέγχουμε την μπάλα καλύτερα από την Μπαρτσελόνα. Η πίεση της Μπαρτσελόνα μειώθηκε, ειδικά μετά το πρώτο γκολ του Μπέλιγχαμ».

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Γιατί το ντέρμπι θα είναι διαφορετικό σε σχέση με αυτό του ΟΑΚΑ

Ο Λούκα άλλαξε τη δυναμική του αγώνα. Τότε ο Μπέλιγχαμ ήταν πολύ, πολύ αποτελεσματικός. Το πρώτο του γκολ ήταν εξαιρετικό, ενώ ήταν έτοιμος να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία του για το δεύτερο», είπε ο Αντσελότι και συνέχισε:

«Είμαστε έκπληκτοι, όλοι είναι έκπληκτοι. O Μπέλιγχαμ έχει επίπεδο. Ήταν πολύ αποτελεσματικός στην επίθεση, έβαλε γκολ. Νομίζω ότι σήμερα μας εξέπληξε, γιατί δεν σκοράρει πολύ σε αυτή τη θέση. Ήταν ένα φανταστικό γκολ.

Παίζει σαν βετεράνος, η συμπεριφορά του είναι εξαιρετική. Στόχος του αγώνα δεν ήταν η ισοπαλία, αλλά η νίκη. Νομίζω ότι η ισοφάριση άλλαξε εντελώς τη δυναμική, δίνοντάς μας περισσότερη δύναμη και ενέργεια απέναντι στην Μπαρτσελόνα, που έπαιζε καλύτερα μέχρι εκείνη τη στιγμή.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ