Ατλέτικο Μαδρίτης – Αλαβές 2-1: Στο… ρελαντί από το πρώτο ημίχρονο

Ατλέτικο Μαδρίτης – Αλαβές 2-1: Στο… ρελαντί από το πρώτο ημίχρονο

Σκοράροντας δύο φορές στο πρώτο ημίχρονο, η Ατλέτικο Μαδρίτης επιβλήθηκε της Αλαβές με σκορ 2-1.

Χωρίς… απρόοπτα ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση της Ατλέτικο Μαδρίτης και της Αλαβές, με τους «Ροχιμπλάνκος» να φτάνουν σε ένα ξεκούραστο 2-1.

Με δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο, η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε «καθάρισε» το ματς και παραμένει στην τρίτη θέση. Μείωσαν οι φιλοξενούμενοι στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων στο μοναδικό τους σουτ εντός εστίας.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για την Ατλέτικο που βρήκε δύο τέρματα στο πρώτο μέρος έχοντας πρωταγωνιστή τον Αλβάρο Μοράτα με ένα γκολ και μία ασίστ. Αρχικά στο 24′ ο Ροντρίγκο Ρικέλμε έκανε το 1-0 μετά την τελική πάσα του Ισπανού φορ, ο οποίος στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων έβαλε το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ για το 2-0. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν στο τελικό 2-1 με δράση τον Άντερ Γκεβάρα στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων του ματς.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Όμπλακ, Ερμόσο (80’ Αθπιλικουέτα), Βίτσελ, Σάβιτς, Μολίνα (80’ Χιμένεθ), Ρικέλμε, Ντε Πολ (66’ Μπάριος), Κόκε, Σαούλ (58’ Γιορέντε), Γκριεζμάν, Μοράτα (66’ Κορέα)

ΑΛΑΒΕΣ: Σιβέρα, Ντουάρτε, Σεντλάρ, Αμπκάρ, Γοροσαμπέλ, Μπλάνκο (84′ Μπεναβίδες), Γκεβάρα, Γουρίδι (62’ Χάτζι), Σόλα (46’ Χάβι Λόπεθ), Ριόχα (62’ Αμπντέ), Σάμου (72’ Κίκε Γκαρσία)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ