Θέλτα – Ατλέτικο Μαδρίτης 0-3: «One man show» Γκριεζμάν στο Βίγκο

Θέλτα – Ατλέτικο Μαδρίτης 0-3: «One man show» Γκριεζμάν στο Βίγκο

Με τον Γκριεζμάν να σκοράρει με όποιο τρόπο θέλει, πετυχαίνοντας χατ τρικ, η Ατλέτικο πήρε σπουδαίο διπλό με 0-3 στην έδρα της Θέλτα.

Η Ατλέτικο με τον Αντουάν Γκριεζμάν να  σημειώνει αδιανόητο χατ τρικ, πέρασε με 0-3 από την έδρα της Θέλτα των 10 παικτών και ανέβηκε στην δεύτερη θέση της La Liga, με παιχνίδι λιγότερο από την πρωτοπόρο Ρεάλ.

Ο Δουβίκας αγωνίστηκε ως αλλαγή για τη Θέλτα, χωρίς να μπορέσει να αποτρέψει τη βαριά ήττα της ομάδας του, που παραμένει στη ζώνη του υποβιβασμού, με μόλις 6 βαθμούς.

Διαβάστε επίσης: Άρης – Πανσερραϊκός 1-0: Ο Φαμπιάνο λύτρωσε τους Θεσσαλονικείς με buzzer beater

Ο Γκριεζμάν με ένα μοναδικό «one man show» έδωσε το διπλό στην Ατλέτικο και ανέβηκε στην 2η θέση των σκόρερ στη La Liga, με 7, πίσω μόνο από τον Μπέλιγχαμ που έχει 8.

Ο Γάλλος επιθετικός άνοιξε το σκορ για τους «Ροχιμπλάνκος» στο 29ο λεπτό, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Μοράτα, μαζί με την αποβολή του τερματοφύλακα της Θέλτα, Βιλάρ.

Η Θέλτα με 10 παίκτες από εκείνο το σημείο και μετά δεν μπόρεσε να φανεί ανταγωνιστική, με την Ατλέτικο να μην δυσκολεύεται να τελειώσει την υπόθεση νίκη με ακόμη 2 γκολ του Γκριεζμάν στο 64′ και το 70′ για να διαμορφώσει με χατ τρικ, το τελικό 0-3.

Η Ατλέτικο με αυτή τη νίκη έφτασε τις 5 συνεχόμενες στο πρωτάθλημα και με νίκη στο παιχνίδι που έχει λιγότερο, μπορεί να πιάσει τη Ρεάλ Μαδρίτης στην κορυφή της βαθμολογίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ