Οσασούνα – Χιρόνα 2-4: Ανατροπή, 4άρα και κορυφή για τους Καταλανούς

Οσασούνα – Χιρόνα 2-4: Ανατροπή, 4άρα και κορυφή για τους Καταλανούς

Απίθανη Χιρόνα με μεγάλο διπλό-ανατροπή (2-4) στην έδρα της Οσασούνα και κορυφή για τους Καταλανούς.

Αλύγιστη η Χιρόνα, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, νίκησε 4-2 την Οσασούνα στην Παμπλόνα, πέτυχε την τέταρτη διαδοχική νίκη της στη La Liga και θα… διανυκτερεύσει μόνη στην κορυφή της κατάταξης, περιμένοντας το αυριανό (5/11) ματς της Ρεάλ με τη Ράγιο Βαγεκάνο.

Οι Καταλανοί άνοιξαν το σκορ στο 16΄ με τον Ιβάν Μαρτίν, αλλά οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στη συνέχεια και με δύο γκολ του Μπούντιμιρ (25′, 55′) ανέτρεψαν προσωρινά την κατάσταση και προηγήθηκαν 2-1.

Διαβάστε επίσης: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 56-55: Η Τζόουνς έδωσε τη νίκη στις πράσινες σε ματς-θρίλερ

Στο φινάλε, όμως «μίλησαν» οι δύο Ουκρανοί: ο Ντόβμπικ ισοφάρισε στο 71′ και στο 80′ ο Τσιγκάνκοφ (που είχε περάσει ως αλλαγή) ολοκλήρωσε την ανατροπή, για να διαμορφώσει στο 90′ ο Αλέις Γκαρσία το τελικό σκορ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, μετά την ισοπαλία (1-1) της πρεμιέρας με τη Σοσιεδάδ στο Σαν Σεμπαστιάν, η Χιρόνα μετράει πέντε σερί εκτός έδρας νίκες και συνολικά δέκα στα τελευταία έντεκα παιχνίδια της, με μοναδική εξαίρεση την ήττα 3-0 από τη Ρεάλ. Παράλληλα, έχει την καλύτερη επίθεση της La Liga με 29 τέρματα.

Οσασούνα: Σέρχιο Χερέρα, Αρέσο, Ρουμπέν Πένια (83′ Μπάρχα), Κατένα, Νταβίντ Γκαρθία, Μοχίκα, Τσίμι Άβιλα (75′ Ραούλ Γκαρθία), Τορό (90′ Μονκαγιόλα), Ορόθ (83′ Ραούλ), Μόι Γκόμεθ (75′ Ιμπάνιεθ), Μπούντιμιρ

Χιρόνα: Γκαζανίγκα, Αρνάου, Έρικ Γκαρθία, Μπλιντ, Μιγκέλ, Για Κόουτο (70′ Τσιγκάνκοφ), Ιβάν Μαρτίν (85′ Πόρτου), Αλέις Γκαρθία, Χερέρα, Σαβίνιο, Ντόβμπικ (85′ Στουάνι)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ