Πήγε να το κάνει… θρίλερ αλλά πέρασε από το «Θεράμικα» η Μπιλμπάο (2-3) – Νίκη από τα 11 μέτρα για τη Βαλένθια (1-0)

Πήγε να το κάνει… θρίλερ αλλά πέρασε από το «Θεράμικα» η Μπιλμπάο (2-3) – Νίκη από τα 11 μέτρα για τη Βαλένθια (1-0)

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο επιβλήθηκε της Βιγιαρεάλ εκτός έδρας με σκορ 3-2, ενώ τους τρεις βαθμούς πήρε και η Βαλένθια που νίκησε 1-0 την Γρανάδα.

Μεγάλη νίκη επί της Βιγιαρεάλ, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της La Liga, πανηγύρισε η Αθλέτικ Μπιλμπάο που επικράτησε με σκορ 3-2, σε ένα παιχνίδι που από… περίπατος πήγε να εξελιχθεί σε… εφιάλτη.

Οι Βάσκοι ήταν καταιγιστικοί στο πρώτο μέρος του ματς, σκοράροντας τρεις φορές. ο Ρουίθ ντε Γκαλαρέτα άνοιξε το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό, για διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του ο Νίκο Γουίλιαμς στο 22′.

Οκτώ λεπτά αργότερα ο αδερφός του, Ινιάκι, έβαλε κι εκείνος το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ για το 3-0. Στο δεύτερο μέρος το «κίτρινο υποβρύχιο» έβγαλε αργά αντίδραση μειώνοντας σε 3-2 χάρη στα γκολ των Μορένο και Σόρλοθ στο 86′ και το 87′.

Νίκη από το… πέναλτι η Βαλένθια

Το δεύτερο «τρίποντο» στην τελευταία επτάδα αγώνων, διατηρώντας το αήττητο σε τέταρτο σερί ματς (2 νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες) πήρε η Βαλένθια στην έδρα της, με 1-0 επί της Γρανάδα, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της LaLiga.

Οι «νυχτερίδες» με την 4η εντός έδρας επιτυχία τους (από τις 5 νίκες που έχουν συνολικά οι τέσσερις σημειώθηκαν στο «Μεστάγια») «έπιασαν» στους 18 βαθμούς την Αθλέτικ Μπιλμπάο, που θα έχει δύσκολη αποστολή αργότερα με τη Βιγιαρεάλ.

Από τις 26 Αυγούστου και το «τρίποντο» επί της Μαγιόρκα έχει να πανηγυρίσει η Γρανάδα, η οποία με τη σημερινή της ήττα συμπλήρωσε 27 αγώνες στο «Μεστάγια» χωρίς να έχει νικήσει ποτέ (24 ήττες και 3 ισοπαλίες)!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ