Ο Πικέ δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στον Τσάβι

Ο Πικέ δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στον Τσάβι

Ο Ζεράρντ Πικέ παραχώρησε συνέντευξη στην οποία αναφέρθηκε στην Μπαρτσελόνα, τον Τσάβι, τον Μπέλινγκχαμ και φυσικά την αντιπάθειά του στη Ρεάλ.

Ο Ζεράρντ Πικέ έχει πλέον αποσυρθεί από την αγωνιστική δράση, όμως η αγάπη του για το ποδόσφαιρο παραμένει τεράστια, αφού έχει ιδρύσει μία ολόκληρη λίγκα.

Ο παλαίμαχος Ισπανός αμυντικός παραχώρησε συνέντευξη στην οποία αναφέρθηκε στην Μπαρτσελόνα, τον Τσάβι, την Ρεάλ Μαδρίτης, την συμμετοχή του στην υπόθεση «Νεγκρέιρα», ενώ άφησε ανοιχτό το παράθυρο του να γίνει κάποια μέρα πρόεδρος των «Καταλανών».

Διαβάστε επίσης: «Βόμβα» από Ισπανό δημοσιογράφο: Η Ρεάλ απέσυρε το ενδιαφέρον της για τον Εμπαπέ

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πικέ: 

  • Για την Μπαρτσελόνα: «Χρειάζεται υπομονή. Εφόσον υπάρχουν λύσεις, πρέπει να έχεις υπομονή. Γνωρίζω πολύ καλά ότι η Μπαρτσελόνα πρέπει να κερδίζει κάθε παιχνίδι της, αλλά και ο Τσάβι το γνωρίζει. Αγαπάει τον σύλλογο και είναι ο ιδανικός για να βρίσκεται στο τιμόνι της. Χρειάζονται νίκες και θέαμα, όταν δεν έρχονται αυτά έρχονται νεύρα και κριτική. Οι απαιτήσεις είναι τεράστιες και έτσι πρέπει να είναι. Όταν είσαι μέρος όλου αυτού, το συνηθίζεις. Υπάρχει έξτρα πίεση».

  • Για τη Ρεάλ Μαδρίτης: «Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι σχεδόν η ίδια ομάδα. Διαφέρει λίγο, αλλά παίρνει τα αποτελέσματα και τον Φεβρουάριο θα είναι μέσα στη διεκδίκηση όλων των τίτλων. Όταν κατακτά η Μπαρτσελόνα το Champions League το θυμούνται όλοι για πάντα, όταν το κατακτά η Ρεάλ, είναι απλώς ένα ακόμα. Κανείς δεν θα θυμάται το τελευταίο Champions League που πήρε η Ρεάλ. Ήταν θαύμα που το πήρε, ήταν κατώτερη από τους αντιπάλους της σε όλους τους γύρους».
  • Για το αν του λείπει το να παίζει επαγγελματικά ποδόσφαιρο: «Μου λείπει ο ανταγωνισμός και η ατμόσφαιρα των αποδυτηρίων. Δεν έχω παίξει καθόλου εδώ και έναν χρόνο, το να αγωνίζεσαι χωρίς να είσαι ανταγωνιστικός δεν είναι για εμένα. Αλλά νομίζω ότι τα πήγα μια χαρά στην καριέρα μου και δεν θα γύριζα πίσω. Βλέπω όμως αρκετό ποδόσφαιρο».
  • Για τον Μπέλινγκχαμ: «Είναι ένας εξαιρετικός και πολύ ολοκληρωμένος ποδοσφαιριστής».
  • Για το αν σκοπεύει να γίνει πρόεδρος της Μπαρτσελόνα: «Δεν το αποκλείω, αλλά δεν είναι στα άμεσα σχέδιά μου. Είναι κάτι το πολύ δύσκολο, θυσιάζεσαι και εκθέτεις τον εαυτό σου. Θα το έκανα μόνο για να βοηθήσω τον σύλλογο».
  • Για την υπόθεση «Νεγκρέιρα»: «Είναι δύσκολο να μιλήσω για αυτό ενώ εξελίσσονται οι έρευνες. Είμαι σίγουρος ότι θα δοθούν εξηγήσεις, αλλά είναι πολύ άσχημο να λέγεται ότι κερδίσαμε λόγω διαιτητικών αποφάσεων. Ήμασταν τόσο ανώτεροι από τους αντιπάλους μας, που δεν υπήρχε ανάγκη να μας βοηθήσει οποιοσδήποτε διαιτητής».

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ