To «buzzer beater» πέναλτι του Μπερενγκέρ χάρισε το «θρίλερ» στην Αθλέτικ (4-3)

To «buzzer beater» πέναλτι του Μπερενγκέρ χάρισε το «θρίλερ» στην Αθλέτικ (4-3)

Ένα πραγματικό «θρίλερ« εκτυλίχθηκε στο «Σαν Μαμές» ανάμεσα σε Αθλέτικ Μπιλμπάο και Θέλτα, με τους γηπεδούχους να επικρατούν με πέναλτι του Μπερενγκέρ στο φινάλε του παιχνιδιού με 4-3.

Ο Άλεξ Μπερενγκέρ έβαλε «φαρδιά πλατιά την υπογραφή του» στο «θρίλερ» του Σαν Μαμές, όπου η Αθλέτικ Μπιλμπάο πήρε τεράστια νίκη με 4-3 επί της Θέλτα, η οποία στο 3-3 έχασε πέναλτι με τον αρχηγό της, Ιάγκο Άσπας (72΄) και στο φινάλε το… πλήρωσε γνωρίζοντας την 8η εφετινή της ήττα σε 13 ματς!

Σε μία από τις πιο δύσκολες έδρες της La Liga, όπως είναι το «Σαν Μαμές», η Θέλτα τα έπαιξε όλα για όλα, μιας και ήθελε το πρώτο της «τρίποντο» μετά από τις αρχές Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε επίσης: Από που πάνε για το Conference League; Ποιες αντιπάλους θα είχε σήμερα η Big 4 αν…

Προηγήθηκε δύο φορές με 1-0 και 2-1 (Άσπας και Μπαμπά), η Αθλέτικ κατάφερε να «απαντήσει» ισάριθμες φορές με τους Σανσέτ και Γκουρουθέτα και το ημίχρονο να κλείσει με το σκορ ισόπαλο στο 2-2. Με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο 52΄ ο Γκουρουθέτα έδωσε προβάδισμα στους Βάσκους, αλλά οι φιλοξενούμενοι δεν το έβαλαν κάτω και ισοφάρισαν στο 63΄ με τον Λάρσεν.

Ο Άσπας στο 72΄ είχε την «χρυσή» ευκαιρία να βάλει ξανά μπροστά στο σκορ την ομάδα του Μπενίτεθ, αλλά ο Ουνάι Σιμόν απέκρουσε το πέναλτι του πολύπειρου επιθετικού. Στο 80΄ ο Βαλβέρδε έβαλε στο παιχνίδι τον 28χρονο Ισπανό επιθετικό, Άλεξ Μπερενγκέρ, και δικαιώθηκε απόλυτα καθώς με το πέναλτι που εκτέλεσε ο τελευταίος χάρισε την Αθλέτικ τη μεγάλη νίκη, που ήταν η 4η σε επτά ματς που έχει δώσει έως τώρα στην έδρα της (έχει μία ήττα από την Ρεάλ στην πρεμιέρα της σεζόν).

Η Αθλέτικ με αυτή τη νίκη ανέβηκε στην 5η θέση με 24 βαθμούς, ενώ η Θέλτα παρέμεινε στην 18η θέση, με μόλις 7 βαθμούς σε 13 παιχνίδια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ