Τσάβι: «Δεν είναι αυτή η πιο δύσκολη στιγμή μου στη Μπάρτσα»

Τσάβι: «Δεν είναι αυτή η πιο δύσκολη στιγμή μου στη Μπάρτσα»

Ο Τσάβι μίλησε στη συνέντευξη τύπου πριν τον αγώνα με την Αλαβές για την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα μετά την ήττα από τη Σαχτάρ και αποκάλυψε ποια είναι η πιο δύσκολη στιγμή του ως προπονητής.

Η Μπαρτσελόνα γνώρισε την ήττα με 1-0 από τη Σαχτάρ στον αγώνα για τη 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, με τους Μπλαουγκράνα να προβληματίζουν πολύ με την απόδοσή τους.

Όπως είναι λογικό, η κακή εμφάνιση έφερε ανησυχία στις τάξεις των Καταλανών, οι οποίοι το τελευταίο καιρό δεν πείθουν με την απόδοσή τους. Για την προβληματική εικόνα της Μπάρτσα ρωτήθηκε ο προπονητής της ομάδας, Τσάβι, στη συνέντευξη Τύπου πριν την αναμέτρηση με την Αλαβές, ενώ ο 43χρονος τεχνικός αποκάλυψε και ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή στη μέχρι τώρα θητεία του στο πάγκο της ομάδας του.

Διαβάστε επίσης: Τρέλανε τον γαμπρό: Το «κολασμένο» τσιφτετέλι μιας νύφης που άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό (vid)

«Προερχόμαστε από δύο παιχνίδια που δεν έχουμε παίξει καλά και γι’ αυτό πρέπει να επανέλθουμε. Πρέπει να είμαστε πιο οργανωμένοι και πιο προσηλωμένοι στο στόχο μας. Αυτό που περνάμε δεν είναι κρίση. Είμαι μέλος αυτού του συλλόγου από τότε που γεννήθηκα και ξέρω ότι  όταν δεν κερδίζεις δεν είσαι χαρούμενος. Εμείς πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας και να διεκδικήσουμε όλους τους τίτλους», δήλωσε αρχικά.

«Δεν είναι αυτή η πιο δύσκολη στιγμή μου σαν προπονητής της Μπάρτσα. Για να είμαι ειλικρινής, η πιο δύσκολη στιγμή μου ήταν πέρυσι όταν αποκλειστήκαμε από το Champions League. Ειλικρινά στα τελευταία δύο παιχνίδια δεν ήμασταν καλοί αλλά δε μπορώ να μιλάω για κρίση στην ομάδα. Είμαστε ήρεμοι και κοιτάμε τη συνέχεια.  Στο Αμβούργο κάναμε ένα κακό παιχνίδι, όμως είμαστε ένα υγιές γκρουπ, μια οικογένεια και πρέπει να συνεχίσουμε. Είμαστε μια ομάδα που θέλει να κερδίζει», τόνισε ο Καταλανός προπονητής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ