Ρεάλ Μαδρίτης – Βαλένθια 5-1: Χόρεψε… σάμπα η «Βασίλισσα» και παρέμεινε στο -2 από την κορυφή

Ρεάλ Μαδρίτης – Βαλένθια 5-1: Χόρεψε… σάμπα η «Βασίλισσα» και παρέμεινε στο -2 από την κορυφή

Με το Βραζιλιάνικο δίδυμο Βινίσιους, Ροντρίγκο να κάνει όργια (δύο γκολ ο πρώτος, δύο ασίστ και ισάριθμα γκολ ο δεύτερος) η Ρεάλ Μαδρίτης σκόρπισε με 5-1 την Βαλένθια και παρέμεινε στο κατόπι της πρωτοπόρου Χιρόνα.

Έντονο βραζιλιάνικο χρώμα είχε η νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης επί της Βαλένθια στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» (5-1) με τους Βίνισιους και Ροντρίγκο να δίνουν ένα μοναδικό «show».

Οι δύο Βραζιλιάνοι σούπερ σταρ πήραν από το χέρι την «Βασίλισσα» και την οδήγησαν σε αυτή την εμφατική νίκη που την διατηρεί στην δεύτερη θέση και στο -2 από την πρωτοπόρο Χιρόνα.

Οι Μαδριλένοι ξεκίνησαν ιδανικά την αναμέτρηση παίρνοντας κεφάλι στο σκορ μόλις στο 3ο λεπτό χάρη στο υπέροχο τέρμα του Καρβαχάλ. Το σκηνικό της αναμέτρησης στη συνέχεια δεν άλλαξε με την Ρεάλ να φτάνει και σε ένα δεύτερο τέρμα στο φινάλε του πρώτου μέρους με δράστη τον Βινίσιους, έπειτα από υπέροχη σέντρα του Ροντρίγκο.

Διαβάστε επίσης: Το «κομπιούτερ» έκανε… επανεκκίνηση

Όπως και στο πρώτο μέρος έτσι και στο δεύτερο 45λεπτο η Ρεάλ ξεκίνησε με γκολ με τον Βινίσιους να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 3-0 με το δεύτερο προσωπικό του γκολ, έπειτα από την δεύτερη ασίστ του Ροντρίγκο στο ματς.

Πριν καλά καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί των Μαδριλένων, ο Ροντρίγκο μετατράπηκε από δημιουργός σε σκόρερ κάνοντας το 4-0. Στο 85′ ήταν σειρά του Ροντρίγκο να φτάσει στο double-double στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα, έπειτα από εξαιρετική συνεργασία.

Το μόνο που κατάφερε η Βαλένθια ήταν να πετύχει το γκολ της τιμής με τον Ντούρο στο 88′ για το τελικό 5-1.

ΡΕΑΛ: Λούνιν, Καρβαχάλ (83′ Μαρτίνεθ), Νάτσο, Αλάμπα, Μεντί (71′ Γκαρθία), Βαλβέρδε (60′ Μόντριτς), Καμαβινγκά, Κρόος, Ντίαθ (71′ Βάθκεθ), Ροντρίγκο, Βινίσιους (83′ Χοσέλου)

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Μαμαρντασβίλι, Κορέια (56′ Φούλκιερ), Μοσκέρα, Παουλίστα, Γκαγιά (56′ Γκασιορόβσκι), Πέρεθ (70′ Γκονσάλες), Πεπέλου (70′ Γιάρεμτσουκ), Γκέρα, Κανός (64′ Γκιγιαμόν), Λόπεθ, Ντούρο

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ