Μπαρτσελόνα – Αλαβές 2-1: Ο Λεβαντόφσκι «καθάρισε» για τους Καταλανούς

Μπαρτσελόνα – Αλαβές 2-1: Ο Λεβαντόφσκι «καθάρισε» για τους Καταλανούς

Η Αλαβές έβαλε πολύ δύσκολα στην Μπαρτσελόνα, αλλά ο Λεβαντόφσκι επέστρεψε στα γκολ μετά από 1,5 μήνα και χάρισε μία πολύ σημαντική νίκη στην ομάδα του με 2-1.

Ακόμη μία αγχωτική νίκη για την Μπαρτσελόνα που παραμένει στο κυνήγι των Χιρόνα και Ρεάλ! Η Αλαβές προηγήθηκε με τη… σέντρα στο Μονζουίκ, αλλά ο Λεβαντόφσκι επέστρεψε στα γκολ μετά από 1,5 μήνα και χάρισε στους «μπλαουγκράνα» τη νίκη με 2-1, διατηρώντας τους στο -4 από την κορυφή στην οποία βρίσκονται οι έτεροι Καταλανοί και στο -2 από τους Μαδριλένους.

Μόλις στα 18 δευτερόλεπτα η Αλαβές άνοιξε το σκορ με τον Ομορόντιον να «εκτελεί» από κοντά τον Τερ Στέγκεν και να αγχώνει την Μπαρτσελόνα. Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο απειλητικοί στο πρώτο μέρος που η ομάδα του Τσάβι προσπάθησε κυρίως με τον Φέλιξ να δημιουργήσει αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Διαβάστε επίσης: Άρης – Παναθηναϊκός 65-75: Πέρασαν από το «Αλεξάνδρειο» οι Πράσινοι

Όλα άλλαξαν στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 53ο λεπτό ο Κουντέ έβγαλε τη σέντρα και ο Λεβαντόφσκι με τρομερή κεφαλιά έκανε το 1-1. Η ανατροπή ολοκληρώθηκε στο 78′ με πέναλτι που κέρδισε ο Φεράν και εκτέλεσε εύστοχα ο Λέβα για το 2-1.

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Κουντέ (70′ Μπαλντέ), Αραούχο, Μαρτίνεθ, Κανσέλο, Πέδρι (81′ Ρομέου), Γκιντογκάν, Φερμίν (63′ Ραφίνια), Ζοάο Φέλιξ (70′ Τόρες), Λεβαντόφσκι, Γιαμάλ

Αλαβές: Σιβέρα, Ντουάρτε, Γκοροσάμπελ (85′ Τενάγλια), Αμπκάρ, Ράφα Μαρίν, Μπλάνκο (85′ Μέντες), Χάβι Λόπεθ, Γκουριντί (79′ Χάτζι), Ριόχα (63′ Ρεμπάχ), Γκεβάρα, Σάμου (79′ Κίκε Γκαρθία)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ