Σεβίλλη-Μπέτις 1-1: Ο Ράκιτιτς με γκολάρα έσωσε το βαθμό για τη Σεβίλλη

Σεβίλλη-Μπέτις 1-1: Ο Ράκιτιτς με γκολάρα έσωσε το βαθμό για τη Σεβίλλη

Xωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το ντέρμπι της αγωνιστικής στη La Liga ανάμεσα σε Σεβίλλη και Μπέτις, με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται στο 72' με τον Πέρεθ και τους Σεβιλλιάνους να ισοφαρίζουν με εκπληκτικό γκολ του Ράκιτιτς.

Ισόπαλο ολοκληρώθηκε το μεγάλο σεβιλλιάνικο ντέρμπι ανάμεσα σε Σεβίλλη και Μπέτις (1-1) στο Σάντσεθ Πιθχουάν, σε ένα παιχνίδι που όπως αναμενόταν είχε φάσεις, ένταση αλλά και νεύρα. Οι «βερδιμπλάνκος» ήταν καλύτεροι σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, ωστόσο το εκπληκτικό γκολ του Ράκιτιτς άφησε … με τη χαρά τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι είχαν προηγηθεί με το γκολ του Πέρεθ.

Η Μπέτις από την αρχή του ματς, κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και προηγήθηκε μόλις στο 15ο λεπτό με τον Μπελιερίν, το γκολ του οποίου όμως ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Η ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι συνέχισε να είναι ανώτερη και τελικά βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα στο 72′ με τον Αγιόθε Πέρεθ να πλασάρει απο κοντινή απόσταση και να κερδίζει τον Ντμίτροβιτς. Όμως ο αρχηγός της Σεβίλλης, Ιβάν Ράκιτιτς δεν είχε πει ακόμα τη τελευταία του λέξη και εφτά λεπτά αργότερα, με ένα εκπληκτικό σουτ έξω από τη περιοχή σκόραρε για το τελικό 1-1.

Η Μπέτις με αυτό το αποτέλεσμα έμεινε στην 7η θέση της βαθμολογίας με 21 βαθμούς. Για την  Σεβίλλη αυτό ήταν το πέμπτο διαδοχικό παιχνίδι   που έληξε ισόπαλο και με την ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο να διατηρείται στα χαμηλά της βαθμολογίας με 12 βαθμούς.

Σεβίλλη: Ντμίτροβιτς, Νάβας (87′ Σάντσεθ) ,Μπαντέ, Γκούντελ, Πεδρόσα, Σό (87′ Ντίαθ), Σουμαρέ, Οκάμπος (73′ Σούσο), Ράκιτιτς, Τόρες (46′ Λουκεμπάκιο), Εν Νεσίρι

Μπέτις:Βιέιτες, Μιράντα (65′ Αμπνέρ), Ριάντ, Πεσέλα, Μπελιερίν, Ρόκα, Ροντρίγκεζ, Πέρεθ,ίσκο, Ντιαό (64′ Εζαλζουλί), Γουίλιαν Ζοσέ (76′ Λουίς Ενρίκε)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ