Οριστικό: Έτσι θα είναι το νέο «Καμπ Νου» (pics & vid)

Οριστικό: Έτσι θα είναι το νέο «Καμπ Νου» (pics & vid)

Οι εργασίες το «Καμπ Νου» προχωρούν με ταχύτατους ρυθμούς, την ώρα που η «Sport» έφερε στη δημοσιότητα τα τελικά σχέδια για το νέο σπίτι των «μπλαουγκράνα».

Με το τέλος της περσινή σεζόν ξεκίνησαν οι εργασίες για την ανακατασκευή του «Καμπ Νου». Ουσιαστικά γκρεμίζεται το παλιό και στη θέση του θα… σηκωθεί το νέο «παλάτι» της  Μπαρτσελόνα με το πρότζεκτ που ονομάζεται «Espai Barca» και θα κοστίσει συνολικά περίπου 1,5 δισεκατομμύρια ευρώ.

Το νέο γήπεδο θα έχει ακόμη μεγαλύτερη χωρητικότητα αφού από τις 99.354 θέσεις θα πάει στις 105.000 παραμένοντας φυσικά το μεγαλύτερο στην Ευρώπη. Εξωτερικά οι αλλαγές δεν θα είναι τόσο μεγάλες, εσωτερικά όμως αναμένεται να είναι σαρωτικές. Το νέο, υπερσύγχρονο «Καμπ Νου» θα είναι εναρμονισμένο με τις απαιτήσεις της νέας εποχής και θα προσφέρει μία αξέχαστη εμπειρία σε όποιον το επισκέπτεται.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Δύο ονόματα στο μπλοκάκι του Μπαρτζώκα

Σύμφωνα με ρεπορτάζ στην Ισπανία, του χρόνου τέτοια εποχή αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί περίπου το 65% του πλάνου και πιθανότατα στις αρχές του 2025 η Μπαρτσελόνα θα μπει στο νέο γήπεδο το οποίο δεν θα είναι ανοιχτό βέβαια στο 100%. Όπως είχε γίνει και με το νέο «Μπερναμπέου», οι Καταλανοί θα παίζουν κανονικά τα παιχνίδια τους εκεί και σταδιακά θα παραδίδονται προς χρήση και τα υπόλοιπα κομμάτια.

Την Δευτέρα (13/11) η «Sport» έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες από τα τελικά πλάνα για το νέο «Καμπ Νου» τα οποία είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακά. Δείτε τις φωτογραφίες και θα καταλάβετε…

Βίντεο από τις σημερινές εργασίες στο «Καμπ Νου»:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ