Θέμα με Λεβαντόφσκι και Γιαμάλ στην Μπαρτσελόνα: «Ήταν μία μεγάλη παρεξήγηση», λέει ο Πολωνός (pic & vid)

Θέμα με Λεβαντόφσκι και Γιαμάλ στην Μπαρτσελόνα: «Ήταν μία μεγάλη παρεξήγηση», λέει ο Πολωνός (pic & vid)

Ο Λεβαντόφσκι δεν έδωσε το χέρι του στον Γιαμάλ και δημιουργήθηκε θέμα στην Μπαρτσελόνα, με τον Πολωνό ωστόσο να δηλώνει πως όλα είναι καλά μεταξύ τους.

Χάρη στα δύο γκολ του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι η Μπαρτσελόνα γλίτωσε από μεγάλη γκέλα και επικράτησε με 2-1 της Αλαβές στο Μονζουίκ. Ο Πολωνός σούπερ σταρ επέστρεψε στο σκοράρισμα μετά από σχεδόν 1,5 μήνα, ωστόσο λίγο έλειψε να γίνει αρνητικός πρωταγωνιστής καθώς κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης φάνηκε να δυσφορεί με τον 16χρονο, Λαμίν Γιαμάλ.

Ο νεαρός άσος του έδωσε σε μία φάση το χέρι, αλλά ο έμπειρος φορ δεν ανταπέδωσε και όπως είναι λογικό η συγκεκριμένη στιγμή έγινε πολύ γρήγορα viral στα social media. Ο λόγος που θύμωσε ο Λεβαντόφσκι ήταν πως ο Γιαμάλ επέλεξε να τελειώσει μόνος του μία προσπάθεια ενώ εκείνος ήταν μόνος δίπλα και περίμενε την πάσα.

Διαβάστε επίσης: Το συν τρεις μπορεί να λύσει την «εξίσωση»

Ο Λέβα ενσωματώθηκε σήμερα (13/11) στην αποστολή της Εθνικής του ομάδας και σε δηλώσεις που παραχώρησε πήρε θέση και για το συγκεκριμένο συμβάν το οποίο θέλησε να υποβαθμίσει. «Δεν υπάρχει τίποτα να σχολιάσω, ήταν μια μεγάλη παρεξήγηση. Μερικές φορές φωνάζω κατά τη διάρκεια ενός αγώνα, αλλά είναι φυσιολογικό. Όσο για τη σχέση μου με τον Λαμίν, του μιλάω πολλές φορές κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, τον βοηθάω και του δίνω συμβουλές», τόνισε ο Πολωνός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ