Την… είπε στους παίκτες της Γεωργίας ο ΜακΤόμινεϊ (vid)

Την… είπε στους παίκτες της Γεωργίας ο ΜακΤόμινεϊ (vid)

Ο Σκοτ ΜακΤόμινεϊ δεν «μάσησε» τα λόγια του και μίλησε με σκληρά λόγια για τους παίκτες της Γεωργίας.

Ο Σκωτσέζος μέσος πέτυχε το έβδομο γκολ του σε ισάριθμους αγώνες κόντρα στη Γεωργία για τα προκριματικά του Euro 2024.

Βέβαια, το γκολ αυτό δεν αρκούσε με την ομάδα του να φεύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας από το «Μπόρις Παϊχάντζε Ντιναμό Αρένα». Ο παίκτης Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στις δηλώσεις του μετά το ματς δεν άντεξε και την… είπε στους παίκτες της Γεωργίας για το γεγονός πως «γκρίνιαζαν κλαίγοντας σαν μωρά» καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Διαβάστε επίσης: Βουίζει η Ευρώπη για Ολυμπιακό και Πετρούσεφ – Ο ρόλος Βεζένκοφ και Μιλουτίνοφ- Πως οι Ερυθρόλευκοι μπορεί να πάρουν και γκαρντ

Ο ΜακΤόμινεϊ ήταν κάθετος με την απαράδεκτη συμπεριφορά των αντιπάλων του με τον ίδιο να αναφέρει: «Κάθε παιχνίδι σε αυτό το επίπεδο είναι μεγάλο και προφανώς έχουν μερικούς πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, αλλά σήμερα ο τρόπος με τον οποίο ενεργούσαν στον αγωνιστικό χώρο σκέφτηκα ότι ήταν ντροπή όσον αφορά την πρόκληση του διαιτητή και εμάς ως παίκτες επίσης.

Θα έπρεπε να κάνουν κάτι για τους παίκτες που απλώς προσποιούνται ότι είναι τραυματισμένοι ενώ δεν είναι. Το να κλαίνε σαν μωρά όλο το απόγευμα δεν είναι ποδόσφαιρο. Θέλαμε απλώς να συνεχίσουμε το παιχνίδι και να παίξουμε και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να κερδίσουμε το παιχνίδι, αλλά από την άλλη πλευρά προκαλούσαν πολύ τον διαιτητή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ