Ο Τερ-Στέγκεν αποχώρησε από τη Γερμανία με πρόβλημα στη μέση

Ο Τερ-Στέγκεν αποχώρησε από τη Γερμανία με πρόβλημα στη μέση

Ο Μαρκ-Αντρέ Τερ-Στέγκεν ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση και Γιούλιαν Νάγκελσμαν ενημέρωσε πως ο Γερμανός τερματοφύλακας θα επιστρέψει στη Βαρκελώνη για περαιτέρω εξετάσεις.

Συναγερμός έχει ανάψει στη Μπαρτσελόνα, καθώς ο Γερμανός τερματοφύλακάς της, Μαρκ-Αντρέ Τερ-Στέγκεν, αποχώρησε από την αποστολή της εθνικής του με ενοχλήσεις στη μέση μετά τη  σημερινή προπόνηση.

Όπως ανακοίνωσε ο  Γερμανός ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιούλιαν Νάγκελσμαν, ο 31χρονος κίπερ ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις στη μέση και τέθηκε νοκ-άουτ για τις δύο φιλικές αναμετρήσεις των «Πάντσερς» με τη Τουρκία στο Βερολίνο (18/11) και  την Αυστρία  στη Βιέννη(22/11).

Διαβάστε επίσης: Ο φετινός Πίτερς, ο φετινός Μήτογλου και ο περσινός Σάσα (vids)

Ο Τερ-Στέγκεν θα επιστρέψει άμεσα στη Βαρκελώνη όπου η κατάστασή του θα επανεξεταστεί από το ιατρικό επιτελείο των Μπλαουγκράνα και θα εκτιμηθεί αν θα προλάβει την επόμενη υποχρέωση με την Μπάρτσα στις 25 Νοεμβρίου απέναντι στη Ράγιο Βαγιεκάνο.

Ο Τερ-Στέγκεν αποτελεί τον βασικό τερματοφύλακα της Μπαρτσελόνα και έναν από τους αρχηγούς της ομάδας, ενώ φέτος έχει αγωνιστεί και στα 17 παιχνίδια των Πρωταθλητών Ισπανίας. Ο Γερμανός ανήκει στους Καταλανούς από το 2014 και συνολικά έχει καταγράψει 394 συμμετοχές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ