Η Ρεάλ Μαδρίτης σκέφτεται να προσφέρει νέο διετές συμβόλαιο στον Αντσελότι

Η Ρεάλ Μαδρίτης σκέφτεται να προσφέρει νέο διετές συμβόλαιο στον Αντσελότι

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ είναι ικανοποιημένος από την δουλειά του Κάρλο Αντσελότι στη Ρεάλ Μαδρίτης και είναι έτοιμος να προσφέρει νέο διετές συμβόλαιο στον Ιταλό προπονητή.

Ο Κάρλο Αντσελότι διανύει τη δεύτερη θητεία του στο πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης, με το τρέχον συμβόλαιο του Ιταλού τεχνικού να ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι.

Το προηγούμενο διάστημα τα ισπανικά μέσα ανέφεραν ότι η Βασίλισσα έχει ψάξει να βρει τον επόμενο προπονητή της, με τον Τσάμπι Αλόνσο να παρουσιαζόταν ως το μεγαλύτερο φαβορί να αναλάβει τα ηνία του συλλόγου, ενώ την ίδια ώρα θεωρούσαν δεδομένο ότι ο Αντσελότι θα ήταν ο επόμενος προπονητής της Εθνικής Βραζιλίας.

Διαβάστε επίσης: Βγαίνουν τα εισιτήρια με Φράιμπουργκ και όποιος… προλάβει

Ωστόσο, ο πρόεδρος της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ, σύμφωνα με το δημοσίευμα της ιστοσελίδας Relevo, έχει πάρει την απόφαση να καταθέσει πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του Αντσελότι, προκειμένου ο 64χρονος προπονητής να μείνει για δύο ακόμα χρόνια στη Μαδρίτη. Ο Πέρεθ εκτιμάει πολύ τη δουλειά του Αντσελότι και τον θεωρεί ως τον κατάλληλο προπονητή για να συνεχίσουν οι Μπλάνκος στο δρόμο των επιτυχιών.

Ο Αντσελότι υπήρξε προπονητής τη περίοδο 2013-2015, όταν και κατέκτησε το 10ο Champions League στην ιστορία της Ρεάλ, ενώ στη δεύτερή του θητεία στο πάγκο της Βασίλισsας έχει πανηγυρίσει ένα Κύπελλο Ισπανίας, ένα Πρωτάθλημα και ένα Champions League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ