H Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι πρόθυμη να τριπλασιάσει τον μισθό του Αντουάν Γκριζμάν

H Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι πρόθυμη να τριπλασιάσει τον μισθό του Αντουάν Γκριζμάν

Αγγλικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται σε επαφές με τον ατζέντη του Αντουάν Γκριζμάν με σκοπό τον τριπλασιασμό του μισθού του.

Τα διοικητικά θέματα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχουν τέλος τα τελευταία 24ωρα καθώς ο πλουσιότερος Βρετανός άνθρωπος του πλανήτη, Τζιμ Ράτκλιφ, θα ξοδέψει 2 δισεκατομμύρια ευρώ για να αποκτήσει το 25% των «κόκκινων διαβόλων».

Αυτό ίσως ηρεμήσει τους οπαδούς που βλέπουν την ομάδα τους να μην έχει σταθερή εικόνα φέρνοντας πολλά απογοητευτικά αποτελέσματα. Τα δημοσιεύματα του «Νησιού» αναφέρουν πως ο αγγλικός σύλλογος βρίσκεται σε συζητήσεις με την πλευρά του Αντουάν Γκριζμάν με ένα ποσό που θα τριπλασιάσει τις ετήσιες απολαβές του Γάλλου.

Διαβάστε επίσης: Νέος μπελάς για Έβερτον: Κινδυνεύει με νέα αφαίρεση βαθμών

Ο επιθετικός της Ατλέτικο Μαδρίτης διανύει μία εξαιρετική σεζόν επιστρέφοντας στις καλές εμφανίσεις και στον καλό του εαυτό μετά την επιστροφή του στους «ροχιμπλάνκος». Βέβαια εμπόδιο στη μετακίνησή του στην κόκκινη μεριά του Μάντσεστερ είναι ότι ο 32χρονος άσος είχε ξεκαθαρίσει σε δηλώσεις του πως περιμένει πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του καθώς το τωρινό λήγει το καλοκαίρι του 2026.

Τη φετινή σεζόν μετράει 12 γκολ και 1 ασίστ σε 16 αγώνες σε πρωτάθλημα και Champions League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ