Πλήγμα για τη Μπαρτσελόνα: Χωρίς Τερ-Στέγκεν κόντρα στη Ράγιο

Πλήγμα για τη Μπαρτσελόνα: Χωρίς Τερ-Στέγκεν κόντρα στη Ράγιο

Ο Τερ-Στέγκεν τέθηκε νοκ-άουτ για την αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τη Ράγιο Βαγιεκάνο, καθώς δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στη μέση

Ο Μαρκ Αντρέ Τερ-Στέγκεν επέστρεψε τραυματίας από την Εθνική Γερμανίας, με τον Γερμανό τερματοφύλακα να νιώθει ενοχλήσεις στη μέση του. Μάλιστα, ο 31χρονος άσος αποχώρησε νωρίτερα από την αποστολή της εθνικής του και δεν αγωνίστηκε στις φιλικές αναμετρήσεις κόντρα σε Τουρκία και Αυστρία.

Ο Τερ-Στέγκεν γύρισε στη Βαρκελώνη για εξετάσεις με το ιατρικό επιτελείο της Μπαρτσελόνα να κάνει ότι μπορεί προκειμένου ο βασικός της τερματοφύλακας να είναι έτοιμος για την αυριανή εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στη Ράγιο Βαγιεκάνο (25/11,15:00). Ωστόσο, ο Γερμανός δεν προπονήθηκε ούτε σήμερα, με τον Τσάβι να μην μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του για τον αγώνα στο Βαγιέκας.

Διαβάστε επίσης: «Άναψε» φωτιές ο Ντόρσεϊ – Το «DNP» και μια… ερυθρόλευκη κίνηση

Σύμφωνα με τη Mundo Deprtivo, ο Τερ-Στέγκεν ακολούθησε και σήμερα πρόγραμμα αποθεραπείας και κάνει αγώνα δρόμου για τον αγώνα κόντρα στην Πόρτο την Τρίτη (28/11,22:00), για την 5η αγωνιστική του Championes League.

O Tερ-Στέγκεν αποτελεί τον βασικό τερματοφύλακα της Μπαρτσελόνα, παίζοντας 17 αγώνες μέχρι τώρα στη σεζόν, ενώ δεν έχει χάσει λεπτό από τις αναμετρήσεις των Μπλαουγκράνα.

Αντικαταστάτης του Γερμανού, θα είναι ο Ινιάκι Πένια που είναι ο δεύτερος τερματοφύλακας των Πρωταθλητών Ισπανίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ